Mi a véleményetek az új árfigyelő rendszerről?
Figyelt kérdés
Szerintem már ideje volt ennek. Köszönjük Orbán Viktornak a munkáját a magyarság felé. Évvégére az egy számjegyű inflációt is alig várom!2023. júl. 1. 22:32
1/14 szántóvető válasza:
olyan mint a fidesz,semmit nem ér.
2/14 Justinianus válasza:
Eddig volt 5 árstopos termék, annak fix ára volt, a másik 9.995 termék árát (a tízezerből) jól megemelték.
Most 62 termék árát le kell jelenteni, a többi 9.938 termék árát jól megemelik. :)))
3/14 anonim válasza:
Remélem jól érzem az iróniát, mert különben nagy a baj.
4/14 anonim válasza:
Miért hagyták ki belőle a CBA-t és a Coopot? :D
5/14 anonim válasza:
Nyilván ez sem jó, ahogy soha semmi :)
6/14 anonim válasza:
Én informatikai szempontból tudom értékelni, és ebből a szempontból nézve számos kisebb-nagyobb hiba van azon a felületen, amit mi látunk (frontend).
8/14 anonim válasza:
Igazából ez megint egy ugyanolyan látszat intézkedés mint a kötelező akciózás.
Eddig is szemmel láthatóan konszolidálódtak az árak, amióta erősödött a Forint, erősödött maga az Euro. Csak most a kormány elmondhatja, hogy nekik köszönheted azt amit nem nekik köszönhetsz.
Foglalkoznának inkább azzal, hogy az ország ellen ne legyen korrupciót vizsgáló eljárás, ne legyünk folyamatosan leminősítve Orbán idióta kijelentései után, meg szimplán nem lopnának el mindent, akkor talán az átlag proli is meg tudna élni.
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Azok a boldog -kommunista- szép napok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!