Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új árfigyelő rendszerről?

Figyelt kérdés
Szerintem már ideje volt ennek. Köszönjük Orbán Viktornak a munkáját a magyarság felé. Évvégére az egy számjegyű inflációt is alig várom!

2023. júl. 1. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok értelme van. Eddig is figyeltem, mi hol olcsóbb, igyekeztem ott beszerezni. De ettől még nagyon drága a kaja. Most meg tudtam, hogy az Auchanbe pár áru olcsóbb. Közben az Auchan árszínvonala magas, ráadásul nekem az egy kisebb autó út, ami alatt pont elfogy annyi üzemanyag, hogy amit nyertem az olcsósággal, azt el is vesztettem a benzinen. Szóval számomra nem igazán hasznos ez az oldal
2023. júl. 2. 11:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez tökéletes az egész nap ráérő Fideszes nyuggereknek, akik ingyen utaznak és képesek átbuszozni csúcsidőben a várost azért mert 349-ért veszik a tejet a szomszédban lévő boltban meg 379-ért.

Eddig is tudtam, hogy az Aldi olcsóbb mint a Spar vagy a Tesco drágább, de úgyis oda megyek le amelyik a legközelebb van és útba esik.

2023. júl. 2. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

↑ 4/ „Miért hagyták ki belőle a CBA-t és a Coopot? :D” (2023. júl. 1. 22:50)

Mert a kötelező akciókat tartalmazza. A 2021-es nettó árbevétele alapján a két kérdezett üzletlánc nem kötelezett. (Vannak termékcsoportok, amelyekből a választék mértéke miatt, az árfigyelőben szereplők sem kötelezettek.)

2023. júl. 2. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Az alapötlet jó - bár már évek óta vannak hasonló (és jobb) alkalmazások - a tartalom igen-igen gyenge.

De nem baj, majd egyik éjszaka kijön egy orbánrendelet, hogy minden kereskedőnek csatlakoznia kell a rendszerhez és óránként frissíteni, különben teljes vagyonelkobzás.

2023. júl. 9. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!