Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem ilyen hülye a...

Csak nekem ilyen hülye a nagymamám, vagy már más is találkozott ezzel a jelenséggel?

Figyelt kérdés
Folyton izél hogy ne politizáljak, ha szidom Orbán Viktort vagy amblock a magyar diktatúrát. Sőt már azon is fennakad, ha kiejtem a számon a vármegye szót, vagy éneklek egy olyan dalt, amiben szerepel a vármegye szó

2023. júl. 2. 20:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Nem hülye a nagymamád, csak ő ismeri a mondást: ne szólj szám, nem fáj fejem.
2023. júl. 2. 20:51
 2/12 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
42%
Nem hülye, csak nem szereti a politizálást hallani, föleg nem énekelve a fanatikus unokájátol.
2023. júl. 2. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Öreganyádnak több esze van mint neked.
2023. júl. 2. 21:12
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

Miért lenne fanatikus? A diktatúra tényszerű, a fasiszta is megáll, a gazdasági maffia és a paranoiás hibbant vezetés teljesen ül. A demokráciáról és a nepotizmusról nem is beszélve. Nem hinném, hogy aki kussol jobban jár.

Az EU nem fog pénzt adni, az EU-ból kilépés államcsődöt fog okozni. A gazdaság már most leállt, a forintot csak a 18%-os kamat tartja életben. Szép kilátásaink vannak. Értem, hogy a nyugdíjasok csak a nyugdíj miatt izgulnak, de élnek még itt pár millióan akik nem nyugdíjasok.

2023. júl. 2. 21:14
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
teli van az ország ilyenekkel.
2023. júl. 2. 21:16
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Hát, aki úgy beszél a nagymamájáról, hogy az szerinte hülye, azzal nem is érdemes többet foglalkozni.

Kisfiam, húzzál be a szobádba, vedd elő a tankönyveidet és nézz utána a diktatúráknak először, aztán annak, hogy miképpen is kell beszélned a saját nagymamádról és örülj, hogy nem vágtak a szüleid szájon két oldalról mert megérdemelted volna!

2023. júl. 2. 21:17
 7/12 árokpart ***** válasza:
68%
6-os Pedig ha hiszed ha nem diktatúra van. Üdv egy extitkosszolgaféleség
2023. júl. 2. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
19%
Kirúgtak? Nem beszélsz oroszul vagy mi? Azt hallottam, hogy a TEK-nek van egy kommandója, aminek engedélye van a gyilkolásra, mármint, ha ilyen utasítást kap.
2023. júl. 2. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Miért szidná ez rendszer ött támogatja a fital meg semmiben nem képiseli.Azért jönek a filipinok mert a magyar fitalnak semmi jövöképet nem nyujt ez rendszer.
2023. júl. 2. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:
43%

#7 Árokpart mindig elfelejted, hogy neked látszik a neved.

Voltál te már minden a szegény éhező kórházlakótól, nyugdíjasig, most meg azt hiszed beveszi bárki hogy valami "extitkosszolgaféleség" lennél.

Ha az voltál valaha a rendszerváltás előtt, akkor kérdés miért is szavaztál te - a saját elmondásod szerint - az utóbbi évekig állandóan a fideszre.

Maradjunk annyiban, hogy hazudsz reggel, éjjel meg este!

2023. júl. 2. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!