A Mi Hazánk országgyűlési képviselői hogyan fognak szavazni a pedagógusok státusztörvényével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 19:10
A kérdező szavazást indított:
Meg fogják szavazni.
El fogják utasítani.
Tartózkodni fognak.
23 szavazat
1/15 anonim válasza:
Fogalmuk sincs, hogy mi az, ezért elutasítják.
2/15 anonim válasza:
Nem tudom.
Viszont egyetlen párt a parlamentbe akik a cigányság körmére akarnak taposni.
A többi kuka.
Hajrá Mi Hazánk!
3/15 anonim válasza:
#2 ezt nem értem meg amúgy a fideszesekben, hogy elméletileg ők jobboldaliak, de nem érdekli őket, hogy a fidesz SEMMIT sem a tesz a cigánysággal! Oké, fasza meg minden, hogy nem jöttek migránsok (legalábbis nem arabok), de attól még a cigányság itt van és be KELL integrálni őket a társadalomba.
4/15 anonim válasza:
3. Szőnyeg alá söprik a valós gondokat.
Sokkal érdekesebb nekik, hogy az USA-ban ki homokos.
Ez propaganda.
6/15 anonim válasza:
Ahogy a Fidesz kéri, ahogy 2018 óta mindig is, szóban, megy a fidesz szidás meg szapulás, de amikor szavazni kellene, akkor valamiért majd mindig együtt szavaznak, most sem lesz másképp.
7/15 anonim válasza:
Dúró Dóra nyilatkozata alapján, nem szavazzák meg a jelenlegi formájában.
8/15 anonim válasza:
6)Egyàltalan nem szavaznak mindig együtt.Toroczkai màr rèszletesen càfolta ezt az àllítàst a youtubon.
9/15 anonim válasza:
Jajj 8 aska ha a gyilkos azt mondja nem gyilkos akkor én hiszek neki.....
Majd ha nem azt teszi amit a fideszgazdi elvár szólj, addig csak a süsükék veszik be nem a fidesz lábkoszkörme a migatyánk.
10/15 anonim válasza:
8-as igen, és a Parlamentben meg az ellenkezőjét látjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!