Ha a Mi Hazánk a Fidesz bábpártja, ami csak azért van, hogy az ellenzéktől elvegyen annyi szavazatot, hogy a Fidesz 2/3-a stabil maradjon, nem cikibb inkább MH pártinak lenni, mintsem Fideszesnek?
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 13:24
1/13 anonim válasza:
Mintha lenne bármi különbség a két párt konteósága közt. Laposföldhivők társasága mind.
2/13 anonim válasza:
Nem cikibb mint Dk-snak lenni Mszp-sként
3/13 anonim válasza:
2, Akkori politológusok bizonyitották, hogy 2010-ben azért nyert elöször a Fidesz 2/3-al, mert az egykori baloldali szavazók nem mentek el szavazni. Volt egy rész, aki átszavazott Orbánra, de a többség -köztük én is-, otthon maradtunk, mert jószivvel nem tudtunk az akkori MSZP-re szavazni. Hidd el, hogy volt ilyen, én is ilyen voltam, de ettől nem lettem fideszes. Hogy, miért mondom ezt? Mert mi akkor felismertük, hogy változás kell és inkább félreálltunk. Most ugyanez a helyzet. Változás kell, de kétlem, hogy a kormányoldal ugyanilyen gáláns lenne az országgal.
4/13 anonim válasza:
3,
Gáláns én a hölgyekkel szemben vagyok.
A politika, választás nem ez a kategória.
Szerintem
5/13 anonim válasza:
Ha az lenne, akkor lehet, de nem az.
6/13 A kérdező kommentje:
De, teljesen az.
2023. jún. 21. 14:43
8/13 anonim válasza:
Mi Hazánk legfeljebb a Fidesztől vesz el szavazatokat. Széljobberek nem szavaznának az összefogásra.
9/13 anonim válasza:
#8 Ezt a józan ésszel rendelkezők mondják, de a kérdező konteós.
10/13 anonim válasza:
Nem, mert Dúró Dóra lenne Orbán Viktor legméltóbb utóda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!