MZP jövőre elérheti az 5%-os küszöböt az EU-s választásokon?
7
Az ember nem változik. Nem fogadott meg semmilyen tanácsot csak csinálta amit akart. Az ellenzék vezetett a választások elött. Aztán jött ő. Amikor valaki minden témában nyilatkozik, legyen az a hőszigetelés, katonaság, akármi, az nem tiszteli azokat a szakembereket, akik a témában sokkal tájékozottabbak nála.
Ne haragudj, amit csinált (100 fős előadásokat járt tartani) annak semmi értelme nem volt. Elmondott egyet 100x, közbe hibázott nem is keveset. Hát mit dumált annyi baromságot? Jött itt a drónnal hogy berepült és orbán hibája. Nem tud a dróntól megvédeni. Hát még az a 100 ember is aki ezt hallgatta az is átlépett ezen.
Az elején tényleg megvágták a beszédeit, de ha nem dumál napi 10 órákat, azok letisztultak volna a fideszesek elött is. De ő rákontrázott.
Lehet beszélni úgy is, hogy előre megfogalmazod és felmondod egy videóban. Inkább az, mint 100 embernek előadást tartani falvakban.
Ne haragudj, ez védhetetlen. Ha tényleg csökken még a youtube feliratkozóinak száma is, (pedig az ritka hogy valaki leiratkozik), az csak annak az eredménye, hogy túl sokat dumál sokszor baromságot is.
papíron vezetett az ellenzék, ne áltassuk magunkat
ezt egyébként minden választás előtt eljátszották, hogy vezet az ellenzék, aztán meg akkor 2/3-os bukó lett belőle, hogy csak na
valószűleg úgy lett az kimérve, hogy mindenkinek a legkedvesebb jelöltje jutott eszébe, a valóságban pedig még talán a mosóporos volt a legtámogatottabb
mindegyik más jelölt jóval több ellenérzésre számíthatott volna
Szerintem simán, hiszen egy nem régi közvélemény kutatás szerint már 4%on áll a pártja.
Egyébként azt nem tudom hogy a youtube feliratkozói mennyit csökkentek, viszont a TikTok követői fél év alatt rengeteget nőttek
#5 jelenleg 46,3 ezer feliratkozója van. Azóta meg valamiért nőtt.
A kérdésre válaszolva szerintem necces. Egy felmérés szerint most 4%-on áll a pártja, de olvastam olyat is ami szerint 2-n, szóval nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!