MZP jövőre elérheti az 5%-os küszöböt az EU-s választásokon?
MZP nem éri el és egyszerre veszítheti el a polgármesteri tisztségét is.
Egy önfejű konok ember aki maximum meghallgat de akkor is azt csinálja amit kigondolt és végigviszi, majd azt mondja, hogy más se ért volna el jobb eredményt. Nem fogta fel, hogy ő nem megváltó, ő semmilyen szakember. Ő csak képviselhet majd miniszterelnökként minden magyar embert.
Félreértés ne essék még erre a pár alacsony értékelésű félnótásra akik itt mindent összehordanak is előbb bíznám az országot mint orbánra, de MZP bukni fog mint politikus.
Be kellett volna ülnie a parlamentbe ha pártalapításon gondolkodott. Nem erőszakoskodnia kellett volna hogy Karácsony mondjon le, az is milyen demokrácia, ahol ők megegyeznek, hogy ne egy harmadik legyen.
Sem Dobrev sem Karácsony nem húzta volna le az ellenzéket így, mint MZP.
Most néztem rá MZP youtube oldalára, én úgy emlékszem 44ezer és néhány100 feliratkozója volt, most meg 42ezer.
Jól emlékszem és tényleg csökkent???
remélem megint elindul és beül a helyére a gyurcsányné meg 5 barátja
kb ennyi helye lesz a baloldalnak
Szerintem tavaly ott a színpadon átértékelte a dolgokat.
Abban a pillanatban őszintén sajnáltam mint embert, hogy a sok szarházi, akit szövetségesének hitt magárahagyta.
Ha egy csepp esze van, mégegyszer nem követi el azt a hibát , hogy ezekben a félkegyelműekben megbízik.
egyébként ő ragaszkodott hozzá, hogy egyedül álljon fel a színpadra, szóval még ez is egy hamis dolog volt
de a kedvencem a háttérben a szakállas csávó volt, aki közben taperolta az MZP egyik lányát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!