Mit csinálna a Fidesz, ha mondjuk ezen választáson, ők lennének a legnagyobb párt, de nem érnék el azt a küszöböt, hogy egyedül alakíthassanak kormányt? Kivel lépne koalícióra, mert a rengeteg lejárató kampány után szerintem egy párt se rohanna...?
Figyelt kérdés
... oda hogy "gyere én alakítok veled kormányt"? Mi történne ebben az esetben? Mennyire valószínű, hogy mondjuk ezen a választáson megtörténik?2022. márc. 6. 18:16
1/3 mindentudó99 válasza:
Akkor a legnagyobb párt vagy párszövetség alakít kormányt
2/3 anonim válasza:
A fideszen és az ellenzéki összefogáson kívül ha jól értem csak a Mi Hazánknak és az MKKP-nak van még némi esélye bejutni. Inkább rajtuk múlna, hogy kivel tudnának összefogni. A mihazánk talán összefogna a fidesszel, de ki tudja, ellenzékre is talán van minimális esély, ezt csak ők tudják. Az MKKP valószínűleg az ellenzékkel együttműködne, a fidesszel biztosan nem. Ha nem szerez többséget a fiddesz akkor csak ígérgetni meg könyörögni tud bárkinek aki leáll vele.
Ha meg a kis pártok nem szereznek annyit, a fiesz meg nem szerez többséget akkor nyilván ellenzéki győzelemre van esély.
3/3 anonim válasza:
Remélem ez esetben a Mi Hazánk tudná a dolgát és meggátolna egy újabb Gyurcsány-kormányt és az ország tönkretételét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!