A fiatalok miatt tartunk itt. Miért nem tudnak normálisan dolgozni a fiatalok?
Figyelt kérdés
Mindegyik didzsé meg emos akar lenni. Az én időmbe nem volt ilyen, mentünk dolgozni péknek, rakodó munkásnak melózni… ezér tartunk itten!2023. jún. 27. 20:53
22/57 anonim válasza:
"Az én időmbe nem volt ilyen, mentünk dolgozni péknek, rakodó munkásnak melózni… ezér tartunk itten!"
No latja csak! Tetszett volna inkabb didzse vagy emos lenni, akkor nem itten tartanank!
23/57 anonim válasza:
"Akinek beugrik, írja már ki! XD"
Joszif Visszarjonovics Dzsugadvili.
24/57 anonim válasza:
Majd remélem a nyugdíjadat se lesz aki termelje papa.
25/57 A kérdező kommentje:
Hüjének néztek!!!! A troll gyürük urába van ismerem éna fiatalok szokásait!!!!! A huszéves unokám is haza hoza a csitrijét, csak lesem!!!!!!!!!! Mi ugrik be?! A macska az ablakon!!!!!!!!??????
2023. jún. 27. 21:51
26/57 A kérdező kommentje:
24-es: ha ijenek a fiatalok akor nem lesz kisfiam üjj le eggyes!
2023. jún. 27. 21:52
27/57 A kérdező kommentje:
Az elözöt a húszon négyesnek gépeltem le kommenciónak. !!!
2023. jún. 27. 21:53
28/57 A kérdező kommentje:
Joszif Visszarjonovics Dzsugadvili - t megnéztem és anak az igazi neve SZtálin!! NAGYBETÜVEL!
2023. jún. 27. 21:54
29/57 anonim válasza:
Mi az a kommencio? Magyarul tessen mar beszelni.
30/57 A kérdező kommentje:
Kommenció az komment szekció csak a magyar nyelv A BESZÉLT MAGYAR NYELV IS ösze tud olvadni a szavak benne
2023. jún. 27. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!