A fiatalok miatt tartunk itt. Miért nem tudnak normálisan dolgozni a fiatalok?
Figyelt kérdés
Mindegyik didzsé meg emos akar lenni. Az én időmbe nem volt ilyen, mentünk dolgozni péknek, rakodó munkásnak melózni… ezér tartunk itten!2023. jún. 27. 20:53
1/57 A kérdező kommentje:
Én eljutottam öreg koromra oda, hogy van egy opelem és egy két szobás panel lakásom. Ha így állnak hozzá az élethez, hogy panaszkodni tunnak csak, akkor mit várnak?!!!!!!!!
2023. jún. 27. 20:54
3/57 anonim válasza:
Igen a fiatalok miatt tartunk itt. Véletlen se orbán miatt aki 13 év alatt irgalmatlan milliárdokat elszórt mindenféle baromságokra.
4/57 A kérdező kommentje:
Nekem magyarul irjál!
2023. jún. 27. 20:56
5/57 A kérdező kommentje:
Mindig másra fogni!!!!!! Hát persze!!!!!!!!!!!
2023. jún. 27. 20:56
6/57 anonim válasza:
Mi a bajod azzal ha én csak Dj akarok lenni?
Igen az akarok lenni de nem akárhol. El fogok jutni a Miami Beachre és ott leszek DJ. Majd figyeld meg.
16/F
7/57 anonim válasza:
Orbán nélkül már legalább Szlovákia szintjén tartanánk.
8/57 A kérdező kommentje:
Velem te 16 évesen nem tegeződöl!!! Meg mi az a dj? Én dr-t ismerek csak!!!!!!
2023. jún. 27. 20:58
9/57 A kérdező kommentje:
Üzenetbe okoskottok!
2023. jún. 27. 21:02
10/57 anonim válasza:
#8 Elnézést kérek öntől, hogy tegeztem.
Igazság szerint az ön értelmi szintjéhez képest a dj is felér egy dr-hoz szóval nyugodtan hívhat dr-nak ha úgy tartja kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!