Nálunk is úgy kellene fellépni a Pride ellen, mint Isztambulban?
Konkrétan erre az elvre gondolok: "Törökországban a homoszexualitás nem számít bűncselekménynek, de tiltják a hagyományos nemi szerepekkel szembemenő életmód népszerűsítését."
21#
Nem.
A házasság csak férfi és nő között van.
Kiskutya-férfi, energiaital nő, férfi-asztal között nincs.
Emellett, nincs szükség lmbt propagandára sem.
A Fidesz túl gyáva ezt törvényekkel szabályozni.
#28 miért vagy ennyire primitív, hogy azt sem vagy képes megfogalmazni, hogy mit szeretnél pontosan látni?
Mert a Pride legalizálva van, tehát mit is kéne rajta még tovább legalizálni?
#27 Ezen az alapon meddő, vagy már nem termékeny korban lévő emberek se házasodhassanak, hisz ezzel meggyalázzák ezt a szent ellési paktumot.
Amúgy ezzel az elvvel, "Törökországban a homoszexualitás nem számít bűncselekménynek, de tiltják a hagyományos nemi szerepekkel szembemenő életmód népszerűsítését.", az a baj hogy egy homályos maszlag.
Mit takar a hagyományos nemi szerepekkel szembemenő életmód.
Ha a feleségem dolgozik, és nem otthon neveli a gyerekeket, az már bűntethető. Esetleg ha neadjisten én emellé még munkanélküli vagyok és így én végzem otthon a házimunkát, az már elég gyalázatos? Vagy ha mondjuk egy nő nem szándékozik gyereket szülni, az már eléggé szembe megy a kirótt nemi szerepével. Vagy minden eset mikor egy nő egy munkahelyen domináns szerepet tölt be egy férfival szemben.
De tessék ajnározzátok csak az ilyen hozzáállást, csak előtte jól nézzétek meg azt a térképet, mert ezt a remek törökországot csak egy ország választja el a tálib afganisztántól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!