Nálunk is úgy kellene fellépni a Pride ellen, mint Isztambulban?
Konkrétan erre az elvre gondolok: "Törökországban a homoszexualitás nem számít bűncselekménynek, de tiltják a hagyományos nemi szerepekkel szembemenő életmód népszerűsítését."
#12 akkor fogalmazd meg, hogy számodra mit jelent az ország fogalma. A veled egyetértőket jelenti? Mert én nem értek veled egyet, mire már küldenél Isztambulba, tehát nyilván nem tartasz az ország részének.
Én jelen pillanatban sokkal inkább vagyok magyar, mint te, ugyanis ide adózom, ezt az országot építem, és nem egy idegen államban, idegen népet gyarapítok. Szóval jobb lenne, ha az arcodból visszavennél és nem engem küldözgetnél máshova, amikor te vagy az, aki pusztán azért elhúztál, mert nem tetszik az aktuális vezetés. Majd ha te is beteszel a közösbe, lehet nagyobb a pofád.
#14 nem tartozol az országhoz, mert jelen pillanatban nem építed. A néphez tartozol, amennyiben nem iratkozol ki belőle, mondván neked csak az a magyar, aki veled hasonló módon vélekedik a világ dolgairól.
Márai írt arról, hogy a hazaszeretetet sokan összekeverik az államszeretettel. Te is ebben a hibában vagy. Nem a hazádat szereted, hanem az aktuális rendszert, ami ha jó hozzád, akkor nagyon nagy magyar vagy, ha pedig nem, akkor itthon mindenki hülye és te már nem is akarsz ide tartozni. Az állampolgárság egy papír, ettől te még semmit nem teszel jelenleg a népedért. Gondolom a puszta létezésedet te sem gondolod teljesítménynek.
Ezeket rakd rendben a fejedben, lelkedben. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok kormánypárti.
16#
Az LMBT egy észak-amerikai importideológia, amit ráerőszakoltak az országra.
Semmi keresnivalója itt, teljesen mesterséges a jelenléte és idegen az országtól.
18#
Más az elfogadás és az olyan törvények, amelyek tiltják,hogy mondjuk kirúgjanak valakit, mert homo és más az extra jogok követelése, mint a házasság és a hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!