Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarja az EU mindenáron...

Miért akarja az EU mindenáron eltöröltetni a rezsicsökkentést?

Figyelt kérdés

Az EU legújabb "ötlete" szerint az év végéig Európai Unió tagállamainak, így Magyarországnak is fel kell számolnia a hatályban lévő energiatámogatási intézkedéseket.- Az az a rezsicsökkentés felszámolását kéri az EU. Ebben az esetben többszörösére nőne a villany a gáz a szemétszállítás a távfűtés a vízdíj STB....

A háborúpártiság után a kötelező migráns kvóta - most pedig jön a rezsicsökkentés eltörlése?

[link]

2023. jún. 25. 20:05
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
92%
Van egy cipő ami alapból 10ezer Forintba kerül, de a Viktor olyan rendes hogy 30ezer Forint helyett csak 20ezer Forintért oda adja mint támogatás. És a csúnya EU még el akarja törölni, nahát:)
2023. jún. 25. 20:58
 12/43 anonim ***** válasza:
93%

Már eleve olyan híroldal cikkét veszed alapul, ami a fideszben soha semmi kivetnivalót nem talál.

Még szűz Mária sem volt ilyen szeplőtelen, de benne másért hiszünk, az vallás.

Azaz 100% egyoldalú bemutatása a dolgoknak. Tudod, amikor jön sírva a csaj a barátnőjéhez, hogy a pasija kidobta az utcára, pedig ő mindent megtett érte, rögtön megsajnáljátok, csak azt az apróságot felejtette megemlíteni, amit a másik oldal megkérdezésével tudhatsz meg, hogy a szomszéd srác munkaidő alatt rendszeresen televerte a p*csajat.

A gond, hogy fideszesnek lenni nagyon hasonlatos a hithez. Mindent szó nélkül bekajáltok, ami a fidesz bibliában (legyen fiblia) van.

A jelenlegi formájában kell felszámolni, mert nem veszi figyelembe a rászorultsági alapot. Vagyis a milliárdosok ugyanannyit kapnak, mint a borsodi vájogházas emberek. Ez az, amit az EU kifogásol.

Már miért lenne 3x ára? A villany ára talán 12Ft körül van megtermelve, a 40Ft vagy 70Ft így sem kevés a jövedelmekhez képest.

A gáz pedig a rezsicsökkentés alatt évekig drágább volt, mint amit fizettünk érte, a hasznot egy közbeiktatott cégen keresztül tették el, amikor minuszos volt putyin úr miatt, azt pedig a költségvetésből pótolták.

Mindent az emberek fizetnek meg, vagy szerinted az állam kinek a pénzéből pótol? Csak a gazdag kifizeti lazán segítség nélkül is, a szegény meg csak támogatással tudja.

Ezt kéri a csúnya EU, de nektek mást kommunikálnak.

Háborúpárti orbán, aki putyint támogatja, ahol tudja.

Migránskvótádat meg hagyjuk, kis google kereséssel magad is megtalálhatnád, miről is van szó, de azt nem fogod soha látni, ha csak egyoldalúan tákékozódsz.

2023. jún. 25. 20:59
 13/43 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem jót javasol Brüsszel, felejtsük el a rezsicsökkentést. Felejtsük el azt ami nincs mert hatalmas kamu.
2023. jún. 25. 21:08
 14/43 anonim ***** válasza:
93%

Kijavítom az elírást

A gáz pedig a rezsicsökkentés alatt évekig OlCSÓBB volt A VILÁGPIACON, mint amit fizettünk érte, a hasznot egy közbeiktatott cégen keresztül tették el, amikor minuszos volt putyin úr miatt, azt pedig a költségvetésből pótolták.

2023. jún. 25. 21:35
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Az EU nem akarja mindenáron eltöröltetni a rezsicsökkentést.
2023. jún. 25. 22:07
 16/43 anonim ***** válasza:
6%
8 hypno : segítek :Azok akiket eljárás elé kell vonni már az ország ahol vannak itt a balkánon jóváhagyták azt hogy menekültek. Az hogy mi ezt az eljárást lefolytatjuk azt jelenti be is kell telepítenünk őket, mert nem tudjuk ezt a státuszuk megváltoztatni
2023. jún. 25. 22:13
 17/43 anonim ***** válasza:
70%

1) Nem "akarja" eltörölni a rezsicsökkentést, ez csak egy javaslat.

2) Nem eltörölni akarja a rezsicsökkentést, hanem rászorultsági alapra helyezni.

2023. jún. 25. 22:17
 18/43 anonim ***** válasza:
82%
Zseniális ötlet! A rezsicsökkentés lényege, hogy ami 100-ba kerül, abból az állam 80-at kifizet helyettem. Ha nem fizeti ki helyettem, marad 80 pénzegysége, amit odaadhat nekem. Ha abból én kifizetem a 20 helyett 100 rezsit, akkor ugyanott vagyok - de nem vagyok rékényszerítve, hogy így tegyek, lehetőségem van spórolni.
2023. jún. 26. 00:27
 19/43 anonim ***** válasza:
88%
Korszerűsítéssel hatékonyabban lehetne rezsit csökkenteni, mint így, ahogy a Fidesz csinálja.
2023. jún. 26. 11:21
 20/43 anonim ***** válasza:
89%
azt ugye tudod,hogy olcsóbb a gát,áram világpiaci ára,mint a te rezsicsökkentessel fizetett számlád?
2023. jún. 26. 15:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!