Ez a teddy maci képű matiász korvinusz fejes Orbán Bazsi mikor lett ilyen kis önérzetes?
2023. jún. 23. 10:49
1/7 anonim válasza:
Egyrészt aki ezt a kisfiút előadóművésznek tartja, az nem normális.
Másrészt a dalszöveg egy alkotás. Ha elcsenek egy idézetet, akkor azt a saját dalszövegek kontextusában kell értelmezni .
2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk az idézet tartalma miatt lehet nem lenne már ner kegyelt egy jogállamban. De tudom téged ez nem zavar.
2023. jún. 23. 10:58
4/7 anonim válasza:
Felfogtad, hogy mit írtam? Nem úgy tűnik...
5/7 A kérdező kommentje:
Ment a minusz kormánypropagandista barátom.
2023. jún. 23. 11:21
6/7 anonim válasza:
Nagyon önérzetesek ezek az állami pénzből élő kegyenc propagandisták.
7/7 anonim válasza:
Gondolom neked is ment a mínusz szövegértésből annak idején, de a kedvedért leírom akkor úgy, hogy még Te is meg tudd érteni, amit írtam:
Orbán Balázsnak nincs igaza, mert ha egy idézet bekerül egy dalszövegbe, akkor ez eleve azt jelenti, hogy egészen új kontextusba kerül, és a mondatot már ebben az új kontextusban kellene értelmezni, nem pedig megharagudni.
Így már tiszta a kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!