A diákokon akar keresni a kormány?
Te nem vagy diák, ugye?
Mert egy egyetemistától annyit elvárnék, hogy értse mi van a diákhitel szerződésében és értse mit jelent a kamatemelés.
Ennek semmi köze a diákok oktatáshoz való jogához.
Szimpla hitel kérdés.
Emelkedett a kamatkörnyezet és ebben emelkedik valamennyit a diákhitel kamata is.
Értem, hogy próbálsz valamit találni a kormány ellen, de az, hogy emelkedik a kamata a diákhitelnek az nem függ össze az oktatáshoz való joggal, hiszen akkor fogod fizetni amikor már nem tanulsz, hanem dolgozol.
Nem vagyok diák valóban.
Viszont azzal, amit a tanárokkal művelnek csorbitják az oktatáshoz való jogot. Én ezt ebben a formában biztos, hogy nem fogadnám el és biróságra mennék vele.
Ezerféle kérdés hazaáruló, maffiakormány ellen nem változtat a lényegen.
Elavult a politikai rendszer, ezért tudnak szabadon garazdalkodni.
- Miért nincs pszichiátriai vizsgálat a politikusok felé?
- Miért nincs etikai kódex a parlamentben?
- Miért nincs visszahívhatóság a politikusok felé?
- Miért nincs anyagi, erkölcsi, szakmai felelősségrevonás a politikusok felé?
- Miért nincs megbízhatósági vizsgálat kötelezővé téve a politikusok felé?
Miért nincs a közoktatásban pokitika ismeret és érdekérvényesítés tantárgy (ideológiák, propaganda ismeret, jog stb.)?
Ezért van szellemileg, erkölcsileg padlón Magyarország, mert a fentiek hiányoznak.
Jajj szegény diákok
Eddig is bulikázásra meg netflixre költötték a szabadfelhasználású diákhitelt
Akkor majd bulikáznak kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!