A magyar kormány magyar emberket szállit a háborúba?
2023. jún. 20. 19:15
1/10 anonim válasza:
Fidesz belerángat minket a háborúba, ez veszélyes!!
2/10 anonim válasza:
A cikkben az van, hogy az ukránok visszavittek 3 embert, szóval semmi olyan nincs benne, ami a kérdésben szerepel.
3/10 A kérdező kommentje:
Arról volt szó, hogy 11 magyar embert hoztak haza Moszkvából, mint kárpátaljai hadifoglyot. Bocsássa már meg a világ tudatlanságom, ha én ezek alapján úgy tartom, hogy a magyar kormány magyar állampolgárokat szállit egy olyan háborús országba, ahol köztudottan kárpátaljai magyarok százezreit cipelik a frontra golyófogónak és az utcán kényszersorozzák őket. Most a magyar embereket veszélyezteti Orbán?
2023. jún. 20. 19:19
4/10 anonim válasza:
Nem "szállít", ők döntik el, hova mennek. Talán most már oszlik a tudatlanságod.
5/10 A kérdező kommentje:
Biztos, a tudatlanságomból fakad, de ez nekem emberkereskedelemnek tűnik.
2023. jún. 20. 19:43
6/10 anonim válasza:
5/5
Az hogy ukrán állampolgárokat akiket ukrajnában fogtak el az ukrán hadsereg kötelékéből kiragadva na az igen veszélyes, független országként egy háborúban álló szomszédos ország hadifoglyait a hátuk mögött cserélgetni baromi veszélyes és a háborúba sodor minket.
7/10 anonim válasza:
"Biztos, a tudatlanságomból fakad, de ez nekem emberkereskedelemnek tűnik."
Akkor a többi hiányosságod mellett az emberkereskedelem jelentésének sem ártana majd utánaolvasnod.
8/10 anonim válasza:
Má'n követhetetlen... De úgyis megmagyarázzák, hogy: 1 nem ők akarták, 2, saját maguk akarták ezt a zemberek, 3, SorosPrüsszel és tsi. miatt van ez.
9/10 A kérdező kommentje:
7, nédmá, hát nem utánanéztem és véletlenül, pont stimmel az emberkereskedelem jelentése azzal, amit a kormány csinál?
2023. jún. 20. 20:27
10/10 anonim válasza:
"hát nem utánanéztem és véletlenül, pont stimmel az emberkereskedelem jelentése azzal, amit a kormány csinál?"
Hát tényleg nem. Következő kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!