Van olyan Fidesz-es,aki bízott,de végül csalódott az elmúlt nagyjából 1 évben és nem látja jónak a kormány munkáját?
Figyelt kérdés
Magyarul vannak sokan Fidesz választók,akik már többet nem hisznek a kormánynak?
Indokok mik lennének?
(kérném ne legyen alpári vita a kérdésből)
2023. jún. 18. 06:54
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ilyenek lennének. Akik lettek volna, azok már korábban elhagyták a keresztény pártot.
2/11 anonim válasza:
Én csalódtam bennük, mert elcseszték a gazdaságot és képtelenek fenntartani a megfelelő életszínvonalat Magyarországon az átlagember számára.
Ellenben: amíg az alternatíva Gyurcsánynak és bandájának a visszatérése, addig minden hibájával együtt is, igaz kevésbé lelkesen, de támogatom a Fideszt.
4/11 anonim válasza:
Ha van is, legalább annyian pártoltak akkor a Fideszhez, hiszen ugyanaolyan eredményt érne el most is.
5/11 anonim válasza:
Azelőtt sem igazán hittem nekik. Az ellenzékiek fenyegetőzése győzött meg, hogy legalább a kétharmadukat meg kell akadályozni, erre kikaptak.
6/11 anonim válasza:
Szerintem nagy baj lesz hamarosan.
7/11 anonim válasza:
1-2 biztos van, de két szekértábor között nem igazán van már lényegi átjárás. Aki most Fideszes, az soha nem fog erre az ellenzékre szavazni, és aki most ellenzéki, soha nem fog a Fideszre szavazni jó eséllyel.
8/11 anonim válasza:
Elfelejtettük már hogy mind magyarok vagyunk, akiket egy hülye párt ennyire megosztott.
9/11 anonim válasza:
Áh, szerintük minden jót. De csak azért, mert "Nehogymá'n a Gyúúúúrcsán jöjjön vissza!".
10/11 anonim válasza:
Én fideszes voltam és csalódtam, igaz, már korábban. A legutóbbi választásokon már nem a fidszre szavaztam. De előtte igen. Sajnos, ami miatt szimpatikus volt a fidesz, az már jó ideje elenyészett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!