Én teljesen benyaltam a brüsszeli szankciókat. Most kiderült, hogy a kormány hülyének nézett. Van még olyan fideszes aki csalódott és kiábrándult?
“ Mi az, hogy a "kormány hülyének nézett"?”
Te burokban élsz, esetleg egy-egy nanobot vezérel téged/titeket ami a központi AI-hez csatlakozik amely kiadja a parancsot a nanobotoknak és az irányít gondolkodást, mozgást, tehát feltörték SZABAD AKARATOT és ez az új tech ? Eltaláltam?
3: Hát talán nézd végig az egész beszédét, ő is azt mondja, hogy döntő többségében a megemelkedett energiaárak a magyar infláció fő okai, ami pedig a háború és főleg a szankcióháború következménye. További jelentős okok a magyar élelmiszeripar korszerűtlensége (nem a kormány kezében van az élelmiszeripar) és az öntözés szinte teljes hiánya (nem a kormány kezében vannak a termőföldek, ahol öntözni kéne).
https://www.youtube.com/watch?v=KXfckTpPtGY&ab_channel=Tamas..
06:14
Mond azt is, hogy hátulról csak Rómánia van Mo előtt, és jövőre Mo lesz elől Mo lesz legmagasabb az infláció… Soroljam még?
6: Igen, ez az ő előrejelzése, ha nem történik semmi. De történni fog... Már Orbán Viktor is közölte, hogy bele kell nyúlni a 2023-as költségvetésbe. Szerintem ársapkák kivezetése és rezsicsökkentéshez való hozzányúlás
következik, és ettől lejjebb fog menni a hiány, és így az infláció is.
“ Szerintem ársapkák kivezetése és rezsicsökkentéshez való hozzányúlás
következik, és ettől lejjebb fog menni a hiány, és így az infláció is.”
Jön a rezsicsökkentés csökkentés csökkentese? Már most sokan bele@nek abba hogy 7 lett a gáz piaci ár felett, ezek után még többen szenvedni fognak? Ki les ezért a felelős hogy jajj megint megszorítás? EU, Gyurcsány, Biden, Zekensky ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!