Mit szóltok, hogy kiderült, a gyermekvédelmi törvénynek igenis van köze a brüsszeli pénzek visszatartásához?
"a magyar gyermekvédelmi törvénnyel is kezdenie kell valamit a kormánynak, mielőtt kiszabadulnak a felzárkóztatási forrásaink, hiszen a Bizottság már kötelezettségszegési eljárást is kezdeményezett amiatt Magyarország ellen, és megegyezés nélkül valószínűleg az Európai Bíróságra viszi az ügyet."
Ez az idézet egyáltalán nem állítja, hogy köze volna a homofób törvénynek a brüsszeli pénzekhez - és nincsen is köze, nem szerepel a vállalások között!
Ettől függetlenül valóban indult egy kötelezettségszegési eljárás miatta, és valószínűleg az Európai Bíróságon is megtámadják majd - de ezek teljesen független eljárások a pénzek átutalásától.
Utóbbival kapcsolatban 17 vállalás van, amelyeket a kormányotok nem volt képes teljesíteni (csak hármat teljesített maradéktalanul a saját vállalásai közül).
Mindkét kérdés fontos ügy Európa számára, de nem kell őket összekutyulni, mert nem tartoznak össze.
#1: Milyen homofóbtörvény?
#2: Miért hazugság a neve?
#3: Talán mert a melegek akarják átnevelni mások gyerekeit a szexualitásuk minden téren való nyomatásával, nem a heterók.
1. A gyermekvédelminek gúnyolt homofób törvény.
2. Mert gyermekvédelminek hazudják.
3. Ez a magyarországi rezsim hazugsága, semmi több. Eleve nem is lehet homoszexuálissá NEVELNI gyerekeket, ezt ma már konkrét tudományos kutatások igazolják: a szivárványcsaládokban felnövő örökbefogadott gyermekek körében nem magasabb lényegesen az LMBTQ közösséghez tartozók aránya (azaz nem lesz lényegesen több meleg felnőtt a melegek által nevelt gyerekekből). Ez TÉNY. A másodgenerációban csak annyival nagyobb a melegek aránya, amennyit az a tény magyaráz, hogy könnyebben felvállalják a hajlamaikat. De nem lesz belőlük meleg - éppen azért, mert ez egy olyan elemi, ösztöni indíttatás kérdése, amit csak elfojtani lehet a gyermekben, de beleimplantálni nem lehet.
Azt gondolom, hogy a tárgyalások során folyamatosan változhatnak a feltételek.
Ha a magyar kormány jó fiú lett volna feleennyivel is megúszhatta volna.
Az arcoskodás miatt már többet kell engednie.
Milyen gyermekvédelem az amikor 12 éves gyerekkel lehet kekszuális kapcsolat ha beleegyezik?Ez micsoda?Egyre tologatják lefele a korhatárt.Mikor én voltam 16 éves akkor még 16 év volt a korhatár:)
Ezek beszélnek gyermekvédelemről?Szerintem inkább hagyjuk.Hogy tudna beleegyezni egy 12 éves kisgyerek ilyen dologba?Nem is értem.Egy 16 éves teljesen más.Miről beszélünk akkor?
Navracsics szerint nincs köze hozzá.
"Navracsics szerint nem voltak ideológiai viták a kormány és a Bizottság között, és arról sem volt szó, hogy politikai kérdésekről szó esett volna, a megbeszélések során a tárgyra fókuszáltak a felek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!