Fidesz miért költ milliókat arra a hazugságra, hogy béke párti és a háborúból ki kell maradni? Illetve a baloldalt szapulja, hol ott a fidesznek semmit nem sikerült elérni és egyre jobban sodorja az országot a háborúba.
"Nem hazugság, hogy az ukránok nácikkal kollaborálnak. "
Azért mert 3 mondatban írod le ugyanazt egy helyett, még nem lesz igaz.
Ez egy olyan téma, amit az oroszok még az ENSZ gyűlésen is felvetettek, tágyalva volt és kivizsgálva.
Nem, hogy az ENSZ, de független szervezetek sem találtak bizonyítékokat, sőt, volt független szervezet, ami pont ellenkezőjére talált.
Ekkor megkérték az oroszokat, hogy jó, akkor szolgáltassanak ők bizonyítékot, de sosem sikerült.
Szóval, ezek alapján a következőket lehetett levonni. Az ukrán "nácik" érdekes módon orosz hírforrásokban jelentek meg mindig, mindig 2014 után, amiután az orosz bábkormány le lett váltva, és mindig szellemként, mert nem volt bizonyíték.
Tényszerűen tudjuk, hogy hazugság, amit állítasz. Egy orosz propaganda, amit tövig besz*ptál.
"ők pont emiatt akarnak inkább az oroszokhoz tartozni. Ahol ennyi orosz él egy tömbben, az annyit jelent, hogy a határok rosszul lettek annak idején meghúzva"
Szintén tényszerűen nem igaz.
A '90-es évek elején MINDEN MEGYÉBEN kivétel nélkül szavazás volt, hogy melyik országhoz szeretnének tartozni, míg a Krímben is, és mindenhol kivétel nélkül az Ukrajnához tartozás nyert.
Szóval "annak idején" az emberek akarata szerint lettek meghúzva a határok.
Tehát megint csak ott tartunk, hogy bizonyítottan hamis információra hivatkozol.
"Ha azért támadnak meg, mert mondjuk másokat etnikai alapon veszélyeztetek"
Csak senki nem veszélyeztette az Ukrajnában élő kisebbségeket.
Mégegyszer, az oroszok többször felhozták az ukrán kérdést az ENSZ üléseken, mindig bizonyíték nélkül.
Amit állítasz, az hazugság.
Mellesleg elmondom, hogy Ukrajnában egy magyar kisebbségnek több joga van, mint nálunk egy német kisebbséginek, pedig arányaiban nálunk több a német, mint Ukrajnában a magyar.
"De amíg ennyi belátás sincs az ukránokban, és az EU agyatlanul támogat ilyen rasszista tetveket, addig nincs is miről beszélni."
Csak a magyarok támogatták, illetve támogatják a rasszista orosz tetveket.
Az EU ilyet nem tesz.
"rengeteg dologgal járult a magyar állam hozzá (Humanitárius Koordinációs Tanács, katasztrófavédelem,honvédség, rendőrség, mentők)"
Az egy dolog, hogy még a normális feladataik ellátására sincsenek elegen ezekben a munkakörökben, így sokat ott sem tudtak tenni, de egy menekültválság esetén nem ez a segítség.
Nagyon jó, hogy - akár - 10 ezer rendőrt is határra állítasz, de az nem segítség. Egy menekültnek lakhatás és alapellátás kell, nem rendőr meg tűzoltó.
Ezeket bizony a civilek intézték. Menj és kérdezd őket körbe, meg fogsz lepődni, hogy mennyire "elégedettek" a magyar kormány által nyújtott segítséggel.
Ez olyan segítség, mint amikor Gyurcsány elsírta magát egy baleset hírére.
"Én az eü dolgozókkal voltam a határátkelőnél, szóval van rálátásom. Szóval honnan szedted ezt a hülyeséget?"
És a jelenléted miatt hány embernek lett lakhatása? Egynek se.
Akkor te is sokat tettél, szép munka, mint valami 3 éves...
"Ilyenről nem írtam. Idézd ide ha igen, különben egy ócska hazugság."
De, ezt jelenti, amit mondasz.
Azt mondod, hogy aki embereket öl, annak még fizessünk is, mert megölhetett volna több embert.
Ez történik az orosz-ukrán háború kérdésében. A támadót te még jutalmaznád területekkel, csak azért, hogy ideiglenesen legyen vége a háborúnak, az nem zavar, hogy 2 hét múlva új területekért megint háborúzhatnak.
Ahogy az se zavar, hogy ha miután fizettél (= területeket adtál) a gyilkosnak (= oroszok), akkor másnak megint gyilkolhatnál (= újrakezdheti a háborút).
Amúgy itt megint jól látszik, hogy mennyire szar oktatásban részesültél, mivel ez egy elég egyértelmű hasonlat volt és még ezt se fogtad fel. Nem lep meg, hogy az orosz propagandát is benyelted.
21
"Tényszerűen tudjuk, hogy hazugság, amit állítasz. Egy orosz propaganda, amit tövig besz*ptál."
Ezt megírnád esetleg a Reutersnek vagy az Independentnek is? Mert ők is cikkeztek róla. Szóval itt látszik ki hazudik.
"Szóval "annak idején" az emberek akarata szerint lettek meghúzva a határok."
Mivel az orosz kisebbség helyzete Zelenszkij alatt romlott le. Az ő vezetése alatt esett meg a legtöbb atrocitás. Biztosan véletlen. 90-ben ez még egyáltalán nem így volt.
"Mégegyszer, az oroszok többször felhozták az ukrán kérdést az ENSZ üléseken, mindig bizonyíték nélkül."
Badarság. Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa például létrehozott egy különleges vizsgálati mechanizmust az Ukrajnában történt események kivizsgálására, még 2015-ben.
"Mellesleg elmondom, hogy Ukrajnában egy magyar kisebbségnek több joga van, mint nálunk egy német kisebbséginek, pedig arányaiban nálunk több a német, mint Ukrajnában a magyar."
Még egy badarság. Mi az amit egy német ma nálunk nem tehet meg, de egy kárpátaljai magyar Ukrajnában igen?
"Csak a magyarok támogatták, illetve támogatják a rasszista orosz tetveket.
Az EU ilyet nem tesz."
Nem erről írtam.
"Az egy dolog, hogy még a normális feladataik ellátására sincsenek elegen ezekben a munkakörökben, így sokat ott sem tudtak tenni, de egy menekültválság esetén nem ez a segítség.
Nagyon jó, hogy - akár - 10 ezer rendőrt is határra állítasz, de az nem segítség. Egy menekültnek lakhatás és alapellátás kell, nem rendőr meg tűzoltó."
Te írtad azt, hogy semmivel nem járul az állam hozzá a dolgokhoz. Kiderült, hogy nem így van. Azt meg elegánsan kifelejtetted, hogy a civil szervezeteket is anyagilag támogatja a munkájukban. Tehát az, hogy semmivel nem támogat és nem segít, egyszerűen hazugság.
"És a jelenléted miatt hány embernek lett lakhatása? Egynek se.
Akkor te is sokat tettél, szép munka, mint valami 3 éves..."
Már megint egy badarság. Átmenti szállást mindenki kapott, de mint írtam, én az eü személyzettel voltam ott. Végül is, akkor haljon meg mind, mert a munkámra ott nem volt szükség. Egyébként a folyamatos mellébeszélésed hány ukrán menekültön segített?
"De, ezt jelenti, amit mondasz"
Az, hogy te milyen tévképzeteket látsz bele, attól még nem lesz igaz a baromságod. Én tudom, hogy mit írtam, ha te nem bírtad felfogni, az nem az én saram.
"A támadót te még jutalmaznád területekkel, csak azért, hogy ideiglenesen legyen vége a háborúnak, az nem zavar, hogy 2 hét múlva új területekért megint háborúzhatnak."
Ki sem tört volna, ha az etnikai kisebbségek figyelembevételével lettek volna alapból meghúzva. Logikus. A Balkánon emiatt hány konfliktus pattant ki?
"Nem lep meg, hogy az orosz propagandát is benyelted."
Neked minden orosz propaganda, ami alátámassza, hogy hazudozol.
"Ezt megírnád esetleg a Reutersnek vagy az Independentnek is? Mert ők is cikkeztek róla. Szóval itt látszik ki hazudik."
Igen, megírták az elméletet, erről én is tudok. De ettől nem lesz igaz.
Cikkeztek a lapos Föld-hívőkről is, vagy szerinted a Föld lapos?
Parancsolj, egy remek példa, amin tárgyalják, hogy mennyire nem igazak az állítások:
"Mivel az orosz kisebbség helyzete Zelenszkij alatt romlott le. Az ő vezetése alatt esett meg a legtöbb atrocitás. Biztosan véletlen"
Amire mi a példa? Ha a nyelvtörvényt mondod, akkor szólok, hogy azt nem ő hozta és pozíciója betöltése előtt életbe lépett már.
Egyéb törványt pedig erre vonatkozóan nem hozott.
Vagyis két opció van, vagy hazudsz, vagy azért változott - ha változott -, mert Oroszország viselkedett úgy, hogy változzon.
"Badarság. Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa például létrehozott egy különleges vizsgálati mechanizmust az Ukrajnában történt események kivizsgálására, még 2015-ben."
Ez hol cáfol? VAgy itt mit akarsz állítani?
Igen, az állításom az, hogy vizsgálták, amit az oroszok állítottak, de nem volt igaz.
Akkor tudják azt mondani, hogy nem igaz, ha már vizsgálták, ahhoz pedig hogy vizsgálják nem árt egy vizsgálati mechanizmus.
Ha cáfolni akartad volna az állításom, akkor arra hozol bizonyítékot, amik történtek, de érdekes módon nem ezt tetted. Ez egy érvelési hiba.
"Még egy badarság. Mi az amit egy német ma nálunk nem tehet meg, de egy kárpátaljai magyar Ukrajnában igen?"
Nem badarság, hanem tény.
A német nyelvet nálunk kb. nulla esetben tudod használni privát beszélgetéseken kívül. Ennél szélesebb körben lehet használni a magyar Ukrajnában.
Ez bizony tény.
"Nem erről írtam."
Tekintve, hogy össze-visszabeszélsz, így fogalmad sincs ,hogy miről írtál.
"Te írtad azt, hogy semmivel nem járul az állam hozzá a dolgokhoz. Kiderült, hogy nem így van."
Nem, kiderült, hogy igazam van, ezért nem fogtad fel, amit írtam, hogy most jól megmutasd.
Akkor leírom újra, hátha lesz annyi eszed, hogy megértsd.
Ha van egy éhező ember és te azzal "segítesz" neki, hogy melléállítasz egy rendőrt, akkor az nem segítség. Sikerült felfognod? A segítség kívétel nélkül azt jelenti, hogy jobb helyzetbe kerül. Egy rendőr, tűzoltó jelenléte egy családnak, aki lakhatás és pénz nélkül idejöttek, az nem segít.
"Azt meg elegánsan kifelejtetted, hogy a civil szervezeteket is anyagilag támogatja a munkájukban"
Jah, pl. a CÖF-öt, az is milyen sokat szokott tenni a társadalomért.
"Tehát az, hogy semmivel nem támogat és nem segít, egyszerűen hazugság."
Azért mert megismételted az általam már egyszer cáfoltak, nem lesz igaz az, amit állítasz.
Segítségről volt szó. Amikről beszéltél, azok nem segítenek.
"Már megint egy badarság. Átmenti szállást mindenki kapott"
Kivéve, aki nem. MEgint jól ledokumentált esetekről beszélünk, kár hazudnod.
"Végül is, akkor haljon meg mind, mert a munkámra ott nem volt szükség"
Tehát azt állítod, hogy az egészségügyi dolgozók az éhezést már gyógyítani tudják.
Érdekes felvetés, vagy legyen gerinced beismerni, hogy hazudtál, vagy ne pofázz hülyeségeket.
"Az, hogy te milyen tévképzeteket látsz bele, attól még nem lesz igaz a baromságod. Én tudom, hogy mit írtam"
Nos, ez nem így működik.
A szavaknak van egy jelentése. Arra reagáltam, amit az általad leírt szavak jelentenek, ha nem tetszik, akkor egyszerűen nem beszéled a magyart, viszont ez nem az én bajom
Tanulj meg magyarul legalább.
"Ki sem tört volna, ha az etnikai kisebbségek figyelembevételével lettek volna alapból meghúzva. Logikus. A Balkánon emiatt hány konfliktus pattant ki?"
Az állításod az, hogy Zelenszkij alatt romlottak a kisebbségek helyzete. A kitört háború, viszont már 2014-ben elindult Krím elfoglalásával, amikor Zelenszkij még a láthatáron sem volt.
Megint kiderült, hogy hazudtál. :)
Szép munka, gondolom az oroszok jól fizetik a hazaárulásod.
"A Balkánon emiatt hány konfliktus pattant ki?"
Mármint, hogy mindenféle előzmény nélkül elfoglalják egy ország részét. Emiatt Amerikában is konfliktus lett volna, sőt, nehéz olyat mondani, ahol nem lett volna az.
"Neked minden orosz propaganda, ami alátámassza, hogy hazudozol."
Akkor hogy lehet, hogy nem bizonyítottál semmit?
Hogy lehet, hogy olyan konfliktusra vezeted vissza a háborút, ami saját bevallásod szerint Zelenszkij-hez köthető, aki 2019-ben lett megválasztva, de tény, hogy a konfliktus 2019 előtt is létezett, amit a Krím miatt tudunk.
ÉS hogy lehet, hogy korábban még állítottad, hogy az embereknek nem tetszik, ahogy "annak idején" meghúzták a határokat, amire rámutattam, hogy nem igaz, mert népszavazással döntöttek, hogy hova tartoznak és azóta valahogy erről nem beszéltél és kerülöd a kérdést?
Vagy hogy lehet, hogy - még ha el is fogadom a képzetbeli nácijaid létezését - azt állítottad, hogy az ukrán nácik rosszak és az orosz nácik jók?
Hogyan lehet, hogy ha minden orosz propaganda, akkor miért kellett ignorálnod a kommentem felét, hogy válaszolni tudj? Mi az oka, hogy figyelmen kívül hagyhattál, egyébként sokkal relevánsabb, kijelentéseidet korábbról, hogy itt válaszolni tudj?
Nos, láthatóan jó pár dologról nem beszéltél, ami nekem önmagában bizonyítja, hogy igazam van.
A legszánalmasabb persze az, hogy gerinced sem volt, hogy beismerd, hogy hazudsz.
23
"Parancsolj, egy remek példa, amin tárgyalják, hogy mennyire nem igazak az állítások:"
Te el sem olvastad a cikket. Arról írnak, hogy van néhány fotó az interneten, ami 2005 környékén készült, és ezek keringenek fórumokon a háború kipattanása óta. Egyáltalán nem arról írnak amit én mondtam.
Itt egy Reuters cikk, ami arról ír, hogy az Azov szélsőséges, náci vonulattal, és a tevékenységük is teljes hasonlóságot mutat a szélsőségesekével:
Ez meg az Independenté:
Ezeket a,linkeket jelöld ki a ctrl+c billentyűkombinációkkal, majd nyisd meg a böngésződet, és a ctrl+v billentyűkombinációkkal másold be. Akkor a böngésző elnavigál ennek a 2 portálnak az oldalára, ahol el tudod olvasni a cikkeket.
"Vagyis két opció van, vagy hazudsz, vagy azért változott - ha változott -, mert Oroszország viselkedett úgy, hogy változzon."
Általában azok hazudnak, akik szerint Ukrajnában soha nem volt semmi probléma. Általában azért hiszik ezt, mert nem olvasnak maguktól soha semmit ami angol nyelvű. Sajnos meg is látszik, és el nem tudod képzelni, hogy mennyire szánom az ilyen tájékozatlan, nyelvet nem beszélő, manipulálható embereket. Tényleg, őszintén sajnálom őket, hogy nem tudnak, és az akarat sincs meg bennük, hogy külföldi hírekből tájékozódjanak.
"Igen, az állításom az, hogy vizsgálták, amit az oroszok állítottak, de nem volt igaz."
Az ENSZ talált problémákat. Honnan szedted, hogy nem? Ki mondta neked? Azt sem tudtad, hogy az ENSZ létrehozott egy ilyen bizottságot, amíg le nem írtam neked, mert sajnos tájékozatlan vagy, és emiatt tényleg rosszul érzem magam én is. Azt meg még úgy sem tudtad, hogy találtak problémákat.
"A német nyelvet nálunk kb. nulla esetben tudod használni privát beszélgetéseken kívül. Ennél szélesebb körben lehet használni a magyar Ukrajnában."
Német nyelvű ügyintézés elérhető több helyen Magyarországon, és kimondottan német tannyelvű iskolák is vannak. Még saját televíziós blokkjuk is van. Sőt, vannak munkahelyek ahová beugró a német nyelvtudás. Ki mondta neked, hogy a német nyelv Magyarországon nulla helyen használható? Szeretnék elbeszélgetni vele erről, hogy kiigazítsam a tévedését.
"Nem, kiderült, hogy igazam van, ezért nem fogtad fel, amit írtam"
A magyar állam támogatta a civil szervezeteket (igen, többet is) anyagilag és felszereléssel is, akik a menekülteket segítik. Ezen felül álltak ott rendelkezésre, rendőrök, tűzoltók, és eü személyzet. Kaptak ideiglenes szállást (apropó, hány ukránnak kellett a szabad ég alatt aludnia Magyarországon?), gyógyszert, élelmiszert, még az oktatást is megszervezték. Erre írtad, hogy semennyi segítséget nem kaptak az államtól. Márpedig ez több mint a nulla segítség az állam részéről. Ki mondta neked ezeket is? Komolyan, szeretnék elbeszélgetni vele. Privizzetek rám egészen nyugodtan.
"Tehát azt állítod, hogy az egészségügyi dolgozók az éhezést már gyógyítani tudják.
Érdekes felvetés, vagy legyen gerinced beismerni, hogy hazudtál, vagy ne pofázz hülyeségeket."
Kaptak élelmiszert, még csomag formájában is. Az átmeneti szálláson pedig meleg ételt.
"Az állításod az, hogy Zelenszkij alatt romlottak a kisebbségek helyzete."
Igen, számottevően. De 90-ben még ez nem volt jellemző. 2013-tól kezdtek felszínre kerülni a problémák, ami kicsúcsosodott a maidan "tüntetésekkel" és Zelenszkij hatalomba kerülésével. Akkor kezdték sokkal jobban piszkálni a kárpátaljai magyarokat is.
"Mármint, hogy mindenféle előzmény nélkül elfoglalják egy ország részét. Emiatt Amerikában is konfliktus lett volna, sőt, nehéz olyat mondani, ahol nem lett volna az."
Segítek: legalább 5 fegyveres konfliktus. Ide vezet, ha a határokat úgy húzzák meg, ha nem veszik figyelembe a kisebbségeket.
"Akkor hogy lehet, hogy nem bizonyítottál semmit?"
Talán mert nem olvasod el normálisan amiket írok. Mint írtam, ide vezet, hogy nem olvasol túl gyakran, és a komplexebb és hosszabb szövegeken megakadsz. Azt tanácsolom neked, hogy kezdj el minden nap könyveket olvasgatni. De fokozatosan csináld, pl naponta 10 oldallal kezdj, és utána mindig adogass hozzá 1-2 hét után újabb 5 oldalt. Ha elkezd fájni a fejed, akkor állj meg néhány perce, és mosd meg az arcod hideg vízzel, majd folytasd az olvasást. Ajánlott bekészíteni magad mellé egy pohár hideg vizet, amibe rakj egy kevés citromlevet, de valódi citromból.
"ÉS hogy lehet, hogy korábban még állítottad, hogy az embereknek nem tetszik, ahogy "annak idején" meghúzták a határokat"
Erre írtam, hogy a 90-es években nem volt konfliktusa az ukrán vezetéssel az orosz kisebbségnek. Valószínűleg nem olvastad el amit írtam. Javaslom, hogy kezd el olvasni abban az ütemben amit az előbb írtam jó tanácsként.
"Vagy hogy lehet, hogy - még ha el is fogadom a képzetbeli nácijaid létezését - azt állítottad, hogy az ukrán nácik rosszak és az orosz nácik jók?"
Orosz nácikról egyetlen sort sem írtam, a hozzászólásom összekeverhetted valaki máséval, akivel hasonló témában írhattál tévedéseken alapuló eszmecserét az ukrán háború témaköre kapcsán.
Még szeretném megjegyezni, hogy bennem nincs rosszindulat feléd, de te láthatóan legszívesebben megölnél engem.
"Te el sem olvastad a cikket. Arról írnak, hogy van néhány fotó az interneten, ami 2005 környékén készült"
Láthatóan én elolvastam veled ellentétben.
Igen, fotók, amikkel bizonyítani akarják az állításod, amiről kiderült, hogy kamu.
"Itt egy Reuters cikk, ami arról ír"
Ezt se olvastad el. :DDD
Ami hivatkozik egy másik szakértőre, aki pont az ellenkezőjét állítja, ami itt elhangzik.
Vagyis a cikk alapján is van két szakértő, aki a kérdésben minimum egymásnak ellentmond.
Egyébként mit mondtam korábban? Hogy nem találsz 2014 előttről ilyen cikket.
Ha valaki náci, akkor nem egyik napról a másikra lesz az, vagyis 2014 előtt is kellett volna náciknak lennie Ukrajnában, akkor miért nincs erről cikk? Hogy lehet, hogy ezek a gonosz nácik 4 év (2018-as a cikk) alatt nőttek ki a földből? Vagy azt állítják, hogy ezek 4 évesek?
Majd ha ezeket a kérdéseket felfogod és tudsz rájuk válaszolni, akkor rájössz, hogy miért nem igaz, amit állítasz.
"Ezeket a,linkeket jelöld ki a ctrl+c billentyűkombinációkkal"
Jó, az informatikai ismereteidet már nem is jellemzem.
"Általában azok hazudnak, akik szerint Ukrajnában soha nem volt semmi probléma."
Általában azok terelnek erre, akik nem tudnak cáfolni. Ezt azért teszik, mert így a másikat rossz fényben tüntethetik fel annak ellenére, hogy egyébként hazudnak.
Az állításom nem az volt, hogy soha nem volt semmi probléma. Önmagában Zelenszkij megválasztása is arra mutat rá, hogy voltak problémák, amiket az átlagemberek sem szerettek volna eltűrni.
Mi egy adott problémáról beszéltünk és te erről terelsz. Általánosítasz, mert tudod, hogy hazudsz.
"Az ENSZ talált problémákat. Honnan szedted, hogy nem? Ki mondta neked? Azt sem tudtad, hogy az ENSZ létrehozott egy ilyen bizottságot"
LOL, te tényleg hülye vagy. :DDD
Én magam írtam, hogy az ENSZ vizsgálta, amit felvetettek az oroszok, de nem találtak semmit. Mi a szarról beszélsz, hogy te állítottad, hogy nem tudtam ,hogy volt vizságlóbizottság. Mekkora egy féreg vagy.
A #21-es válaszomban jeleztem, hogy az ENSZ-nél napi renden volt és vizsgálva is volt, mert az oroszok beemelték ezeekt a kérdéseket, de semmit nem találtak.
Te az ENSZ vizsgálóbizottságot, amire én már utaltam, azt a #22-es válaszodban írtad, kedves gerinctelen szar (nyilván az tud így hazudozni, mint te, aki gerinctelen, szóval vettem a bátorságot és ezen a ponton már kimondtam).
És egyébként a kérdéseidre a válasz az, hogy követem az ENSZ üléseket és jelentéseket releváns kérdésekben. Neked is kellene és nem beszélnél ilyen hülyeségeket.
"sajnos tájékozatlan vagy, és emiatt tényleg rosszul érzem magam én is. Azt meg még úgy sem tudtad, hogy találtak problémákat."
Egyrészt, ez hazugság.
Másrészt, ez érvelési hiba. Megint általánosítasz, mint valami 3 éves.
"A magyar állam támogatta a civil szervezeteket (igen, többet is) anyagilag és felszereléssel is, akik a menekülteket segítik."
Azért mert ezt állította az állam, még nem lesz igaz.
Kérdezz meg civilszervezeteket, akik elsősorban levezényelték az egészet. Én azokkal kapcsolatban áltam egész sokáig és semmit nem kaptak.
"Zelenszkij hatalomba kerülésével. Akkor kezdték sokkal jobban piszkálni a kárpátaljai magyarokat is."
Te tényleg nagyon vakon vagy.
Ha tudnád, hogy az ENSZ miket és kikkel vizsgált, illetve milyen eredményre jutott, akkor tudnád, hogy a magyarok elleni attrocitások esetében pl. egyértelmű bizonyítékot találtak, hogy a háttérben az oroszok álltak.
"Segítek: legalább 5 fegyveres konfliktus. Ide vezet, ha a határokat úgy húzzák meg, ha nem veszik figyelembe a kisebbségeket."
Segítek, az oroszok pénzeltek embereket, akiknek tök mindegy votl a határ.
És mégegyszer, még ott is, ahol orosz többség volt, Ukrajna mellett döntöttek.
Szóval megint hazudsz. Tény, hogy a többség, még az orosz kisebbséggel együtt is úgy döntött, hogy Ukrajnával szeretne tartani. Ez az oroszoknak nem tetszett, ezért felkeléseket pénzelt.
Mellesleg ott is látszik, hogy mennyire torz elképzeléseid vannak, hogy szerinted X db fegyveres konfliktus feljogosít valakit, hogy egy másik országba menjen hódítani. Ennyi erővel USA is meghódíthatta volna a Krím-t.
És akkor ne is beszéljünk egy halom amerikai háborúról, ahol 5 fegyveres konfliktusnál azért az előzmény mindig több volt és ennek ellenére ellenezték sokan.
"Talán mert nem olvasod el normálisan amiket írok. Mint írtam, ide vezet, hogy nem olvasol túl gyakran, és a komplexebb és hosszabb szövegeken megakadsz"
Nem, azért mert nem cáfoltál semmit.
Bemutatom:
Az volt az állításom, hogy ezekről a nácikról az ENSZ nem talált semmit, de még a civil szférából jött vizsgálatok sem...
Te azt úgy szűrted le, hogy azt állítom, hogy semmilyen problémát nem találtak.
Elég jól látszik, hogy hol hazudtál, illetve tereltél, így nem is fogsz engem soha cáfolni.
"Azt tanácsolom neked, hogy kezdj el minden nap könyveket olvasgatni. De fokozatosan csináld, pl naponta 10 oldallal kezdj, és utána mindig adogass hozzá 1-2 hét után újabb 5 oldalt."
LOL, hülyegyerek. :DDDD
Software engineer vagyok és napi rendszerességgel olvasok. Munkahelyemen angol a hivatalosan használt nyelv, szóval nem, ha valaki nem tud olvasni, akkor az te vagy. :)
"Erre írtam, hogy a 90-es években nem volt konfliktusa az ukrán vezetéssel az orosz kisebbségnek."
Csak ez megint terelés.
Az eredeti állításod pont az volt, hogy már anno úgy húzták meg a határokat, hogy a kisebbség érdekeit nem vették figyelembe. Látod, ezt hívják terelésnek.
Terelsz, mert nincs gerinced beismerni, hogy hazudtál.
"Valószínűleg nem olvastad el amit írtam. Javaslom, hogy kezd el olvasni abban az ütemben amit az előbb írtam jó tanácsként."
Azért mert leírod 3-szor ugyanazt, hogy lapos a Föld, még nem lesz igaz.
Ha állítasz valamit, akkor hozzál szépen bizonyítékot, vagy legalább olyan információt, amit 30 másodperc alatt meg lehet találni.
Láthatóan arra sem kerestél rá, amit én írtam így, szóval akkor menjünk bele konkrétan.
Az eredmény régiónként: [link]
Amit én kiemeltem az Krím, mivel ott is 54% szavazott a függetlenség mellett, miközben ha megnézzük, akkor ebben az időben összesen 26% ukrán élt ott, míg 67% orosz.
Ezt itt láthatod: [link]
Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy kb. több orosz szavazott a függetlenség mellett, mint ukrán.
"Orosz nácikról egyetlen sort sem írtam, a hozzászólásom összekeverhetted valaki máséval, akivel hasonló témában írhattál tévedéseken alapuló eszmecserét az ukrán háború témaköre kapcsán."
Nem kevertem össze, ezt jelenti, amit állítasz.
Ha bajod lenne az ukrán nácikkal és tisztában vagy, hogy vannak orosz nácik, akkor támogatnád a fegyverszállítmányokat, mivel logikusan is az a legjobb egy nácikat elítélő személynek, hogy két náci megmozdulás nullázza le egymást, mert akkor a háború után nem fog veszélyt jelenteni az EU-re.
Te ezzel szemben nagyon elítéled, hogy bárki fegyvert adott az ukránoknak, vagyis azt szeretnéd, hogy az egyik náci sereg erősen és könnyen nyerjen, így további fenyegetést jelentve az EU-ra.
Ha valaki gyűlöli az ukránokat, akkor is logikailag jó fegyvert adni nekik, mert megvívják azt a háborút EU-s állampolgár elvesztése nélkül, amit potenciális egyszer az EU-nak, vagy NATO-nak kellett volna.
De nem várom el, hogy ennyi eszed legyen, mivel láthatóan "nem olvasol egyáltalán semmit".
"Software engineer vagyok és napi rendszerességgel olvasok. Munkahelyemen angol a hivatalosan használt nyelv, szóval nem, ha valaki nem tud olvasni, akkor az te vagy."
Bár nem velem írkálsz, de kizárt, hogy te software engineer vagy. A legtöbb állításod mögött nincs semmiféle fedezet, és mások válaszaiba olyan dolgokat belehallucinálsz, mintha valami szer hatása alatt olvasnád őket. A wikipédiás hivatkozásokért nálunk az egyetemen kőkeményen buktatnak. Vagy troll vagy, vagy hazudsz folyamatosan. Ez a két opció van. Remélem ezt a másik válaszoló is felfogja, és ignorál téged ahogy most én teszem. Na szia.
"Bár nem velem írkálsz, de kizárt, hogy te software engineer vagy"
Software engineer vagyok a világ egyik vezető IT cégénél. Akár elhiszed, akár nem, ez tény.
Váltani sem tervezek és visszajelzések alapján tökéletesen meg vannak velem elégedve.
"A legtöbb állításod mögött nincs semmiféle fedezet"
Én voltam eddig az egyetlen, aki bizonyítékokat hozott, szóval ezt kijelenteni meglepően nevetséges.
Ha ennyire nem lenne igaz, amit állítok, akkor simán cáfolni bárki, pl. te is.
Ennek ellenére te sem ezt tetted, hanem belekötöttél egy állításba, amit simán nem fogsz tudni cáfolni, mert nem ismersz és nem ismered, hogy hol dolgozom.
"mások válaszaiba olyan dolgokat belehallucinálsz, mintha valami szer hatása alatt olvasnád őket"
Ezt úgy hívják, hogy logikai következtetés, ami nem hogy nem egyetemi, de középiskolás tananyag.
Pl. tegyük fel, hogy az mondom, hogy mostantól mindenki a fizetése 100%-át fizesse be adóként, mert akkor az államnak több pénze lesz az egészségügyi dolgozók és pedagógusok fizetésére.
És akármennyire nem mondtam, de ennek következménye az, hogy beszélni kellene arról, hogy miből élnek az emberek.
Ez simán logika. A ténylegesen elhangzott kijelentésből egyértelműen következik valami, akkor is, ha nem beszéltem róla.
"A wikipédiás hivatkozásokért nálunk az egyetemen kőkeményen buktatnak. Vagy troll vagy, vagy hazudsz folyamatosan."
Tessék, még egy példa az érvelési hibára.
Ha nem igaz a linken található információ, akkor cáfolnál.
Másrészt, aki szerint egy kommentszekció egyenlő az egyetemmel, az szellemi fogyatékos.
"Ez a két opció van. Remélem ezt a másik válaszoló is felfogja, és ignorál téged ahogy most én teszem. Na szia."
És ennek ellenére, hogy ez a két opció van, nem sikerült cáfolni.
Tudod ezért jó a vita. Mert ha valaki a másik szellemi szintje alatt van, akkor nem fog cáfolni, hanem olyanokba köt bele, mint pl. a munkahelyemen betöltött pozíció, mert mást nem tud kezdeni a kijelentéseimmel.
Gyere, akkor hozz információt arra, hogy wikipédián található adatok hibásak.
Aki nem teljesen ostoba az legalább azzal tisztában van, hogy vakon hasraütésszerűen nem lehet a wiki-t szerkeszteni.
27
Oké. Akkor támaszd alá forrásokkal amit állítottál arról, hogy a magyar állam az ukrán menekülteknek nulla segítséget nyújtott. Amint csatolsz erről forrást, hogy állami támogatás semmilyen formában nem kapott senki, akkor folytathatjuk. Addig osztom annak a véleményét, aki leszólt téged az állítólagos szakmád kapcsán. Amúgy nálunk is az egyetemen úgy visszadobták az esszéket és szakdolgozatokat ha a wikiről lett benne hivatkozva, hogy örülhettél ha nem buktatnak meg.
"Oké. Akkor támaszd alá forrásokkal amit állítottál arról"
Na, nálunk ilyen miatt b*sznak ki, de nem egyetemről, hanem már középiskolából. Érted, nálunk ilyen komment után te nem érettségizel ott.
Mivel nem tudod igazolni, amit állítottál, ezért most elkezdtél terelni, hogy senkinek ne tűnjön fel, hogy állítottál valamit, ami nem igaz és amikor kértem, hogy igazold, akkor nem tetted.
"Amint csatolsz erről forrást, hogy állami támogatás semmilyen formában nem kapott senki, akkor folytathatjuk."
Egyébként mégegyszer, az állításom nem az volt, de láthatóan nem tudsz olvasni.
Az állítás arról szólt, hogy az amit az állam tett, az nem segítette őket igazán.
Tegyük fel, hogy te szomjazol. Ha a szádba köpök, akkor adtam neked vízet, de még így is szomjan fogsz halni. Az nem segítség, hogy a szádba köptem.
De tőlem, gondolom elfogadjuk, hogy az átlátszó független és viccből nem hazudik ilyet. Számtalan cikk született, hogy bizony itt a civilek segítenek, itt egy példa:
Hivatalos tényleg igényelhettek kb. havi 20 ezer forintot - nyilván helyzettől függött, pl volt-e gyerek -, de amikor ez semmire sem elég, akkor az el van felejtve.
Ahogy szintén nyújhattak be menedékstátuszról szóló kérelmet, csak ha 2-3-4 hónapot kell várni, akkor tök értelmet és nem segít semmit.
(Amúgy ez az állam általi segítség akkor pláne vicces, amikor menedékstátuszhoz kötik, amire hónapokat kell várni.)
"Addig osztom annak a véleményét, aki leszólt téged az állítólagos szakmád kapcsán."
Ez egyébként egy érvelési hiba.
Egyik féltől elvárod a bizonyítékot a másoktól nem.
"Amúgy nálunk is az egyetemen úgy visszadobták az esszéket és szakdolgozatokat ha a wikiről lett benne hivatkozva, hogy örülhettél ha nem buktatnak meg."
Mégegyszer, a kommented alapján te a középiskolából kibuktál volna nálunk.
Mi ez valami komment hosszúsági verseny? :D
Bocsánat. Nem akarom hogy rosszul maradjon meg a kérdezőben: nem milliókat, hanem 100 milliókat vagy milliárdokat költ agitprop tömegtájékoztatásra a kormány ahogy írta köztük a békepártiságának híresztelésére és az ellenzék háborúpárti mocskolására...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!