Kik képviselik ma az igazi baloldalt Magyarországon?
Fidesz !!!! Árstoppozta a csirkefarhátat meg a lisztet/cukrot
Szeptembertől lesz honvédelmi óra a középiskolákban, ugyan úgy mint az Oroszoknál, ott is most kezdik bevezetni!
Piros volt és friss a szegfű, nem barna és elkorhadt, Magyarország kelet felé tart, nem más irányba
14:17
Annyira nem mint az igen, igen nótátok aminek a szerzője már nem is veletek van.
Én azt gyanítom, ez inkább ruszki dezinformáció, propaganda.
(Pedig amúgy nem volna egy utolsó ötlet! Ha nem abból az irányból kapnák a gáz legnagyobb részét, közvetlenül putlerisztántól vásárolva, talán a magyarországi rezsim is kitolatna vlagyimir putyin végbeléből... Én abszolút támogatnám!)
Szerintem nincsenek oldalak, itt fiatal elvtársak (Kisz titkárok), meg idősebb elvtársak vannak akik még Kádár idejében fiatalok voltak. Ezeknek az elvtársaknak nem felelt meg a Volga, meg a Lada, meg a sima egyszerű balatoni nyaraló, hanem kellet nekik a merci, a VW Transporter ( közben nekünk a klímavédelemről handabandáznak), meg kellet nekik a luxus házak úszómedencével, olajfával stb. ezért csináltak nekünk rendszernek hazudott váltást, amiben elhitették az emberekkel, hogy itt vannak jobb oldal, meg baloldal, meg minden felé oldal.
https://www.youtube.com/watch?v=BTZOhjr-8h8&ab_channel=Axi%C..
https://www.youtube.com/watch?v=mtHwBhjXeK0&ab_channel=Parti..
Tehát amikor négyévente elmégy szavazni, akármelyik oldalra is szavazol szoci ( komcsikba) szavazol. Akinek a szülei a régi rendszerben értelmiségi szerepet töltöttek be, pl jogász volt, közgazdász volt stb, az mind a régi rendszer kegyeltje, volt. Itt nem ügynök aktákat kellene vizsgálni, hanem azt, hogy ha a szülöd a szoci (komcsi) rendszerben mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!