Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki gyűlöli Mesterházy elvtársat?

Ki gyűlöli Mesterházy elvtársat?

Figyelt kérdés
Én igen!
2010. okt. 12. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Nics miért gyűlölnöm. Még Orbánt sem gyűlölöm,pedig lenne miért! Különben sem soktam senkit gyűlölni.
2010. okt. 12. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
Ő egy hazudós analfabéta ember. A megszorításokat támogatja a bankok mellet áll már lassan az MSZP azt mondja hogy a Mal nem hibázott semmiben és közben ez a féreg Orbánt szapulja folyamatosan és nincs joga szapulni mert eddig a fidesz kormány mindent jól végzett csak ennek a féregnek van nagy pofája de én a helyébe csöndbe és kussba lennék.
2010. okt. 12. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
8%
Aztán miért kéne kussba lenni ,mert egy ilyen jancsibohóc azt mondja??? Gyógyszered elgurult??
2010. okt. 12. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem gyűlölöm! Csak egy jópofa "nótát" juttat az eszembe: Mondd te kis kócos, hol van a mamád...
2010. okt. 12. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
Én se csípem, de azt remélem tudod, hogy egy nyilvánvalóan vadkapitalista beállítottságú embert elvtársaztál le.
2010. okt. 12. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
A Fidersz eddig mindent jól végzett! Röhögnöm kell! Semmit nem végzett,jól főként nem!
2010. okt. 12. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, utálom Szarházmesterit ahogy csak lehet. Gusztustalan, hazug, büdös komcsi. A Parlamentben a pofájáról nem sül le a bőr, azt nem értem, mert olyanokat mond, hogy csoda, hogy a plafon nem zuhan rá.

Orbánnnak a nyomába nem ér egyik sem.

2010. okt. 13. 11:20
 8/10 anonim ***** válasza:
26%

Elsőnek:

Nincs miért gyűlölnöd ? Azt az elvtársat aki ott ült 200-ad magával Öszödön és amikor elhangzott, hogy 2 évig csak hazudtak és nem csináltak semmit és a sok kis apró trükk, amikről nekik nem kellett tudniuk akkor nem állt fel és nem kérte ki magának ???

Majd amikor bizalmi szavazás volt akkor jól megerősítette Gyurcsányt romboló hatalmában, majd magy pofával demokratának meri hazudni magát ? Aki odaállt az ördög mellé elvtelenül, morális megfontolások nélkül ?? Aki a szemkilőtt emberek ellenében a "miért voltak ott" destruktív és embertelen narratíva mellé állt ???

Ezt a senkit nincs miért utálni ??

Hol élsz te ?

2010. okt. 13. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
A magyar egy eolyan lehetetlen faj,amely mindenkit gyűlöl,meg sajat magat is!Azert tart itt az orszag!
2010. okt. 14. 06:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Ki az?
2010. okt. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!