Mostantól eltörlik a Csok-ot a városokban?
Jól értem,hogy többé nem lehet igénybe venni a csokot az ötezer főnél nagyobb településeken?
Nem mintha baj lenne,sőt... :)

De eközben az ötezer főnél kisebb falvakban megmarad a CSOK
sőt 10 millióról 15 millióra emelkedik a keretösszeg.

Ezzel azt érik el, hogy a faluba a lerobbant házakat is aranyárba fogják eladni.
Munkábajárás is nehezebb, mert kell minimum 1 kocsi. Infrasturkturra is gyengébb, bevásárl.s is nehezebb lehet, meg ugy általába minden.
Előnye is van, hogy nem zajos, szennyezett...stb stb

Eddig ment a hiszti, hogy nem jó a CSOK, most kezditek a hisztit, hogy jaj a CSOK nélkül nem is lehet létezni?
EZT a formáját nem lehet majd igényelni tovább a kistelepüléseket kivéve.
Nemsokára majd bejelentik egy másféle családtámogatási, otthonteremtési ötletüket helyette - ezt mondta Gulyás is, hogy lesz helyette más.
Ugye eddig ment a szöveg, hogy a CSOK miatt drágák az ingatlanok.
Ha ez igaz, akkor a CSOK megszűnésével vissza kell esnie az ingatlanok árának.
Mivel én eddig is tudtam, hogy nincs ilyen egyértelmű összefüggés az ingatlanok ára és a CSOk között, engem nem fog meglepni, ha nem lesz hatalmas ingatlanár csökkenés a CSOK leállítását követően. De talán azok is rájönnek, hogy soha nem volt igaz akik korábban ezt elhitték a ballib propagandának.
Persze a szokásos ügymenet lesz most is, eddig szidták a CSOK-t és el akarták törölni, most hogy a kormányzat visszavonja, majd nekiállnak követelni és bejelenteni, hogy Klára majd visszahozza a CSOK-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!