Én nem értem, a városokban miért nem tiltják be egy az egybe az autókat?
Figyelt kérdés
A város pont azért jött létre és az a lényege, hogy kevés ember egy helyen legyen, ott mindent elérjen autó nélkül is akár, vagy tömegközlekedéssel. Teljesen nonszensz autókkal telerakni a várost, amikor zöld területre lenne szükség sokkal jobban. Az autó a vidéki embereknek kéne, akiknek minden messze van. Nem értem hova jutott a világ.2023. febr. 13. 01:09
1/20 anonim 

válasza:

Mert mondjuk városból is van, aki kiutazik vidékre. Sőt, Budapesten belül is elég nagy távolságok vannak. Ezekben a járványos időszakokban még jobb az egyéni közlekedés.
2/20 anonim 

válasza:

Mert buták. És még azt hiszik, hogy majd az elektromos autó megoldja a problémát. Aztán majd koppannak, jó nagyot.
3/20 anonim 

válasza:

A megoldás az lenne, hogy fizess, ha be akarsz jönni autóval
4/20 anonim 

válasza:

Veled cipeltetném be az árút, után megkérdezném szerinted miért nem?
6/20 anonim 

válasza:

Az ótó egonövelésre is kell. De amúgy igazad van.
7/20 anonim 

válasza:

Sok helyen olyan rossz a tömegközlekedés, hogy az nem alternatíva. Amíg ez így van, addig nincs értelme az autók betiltásáról beszélni.
8/20 anonim 

válasza:

Akkor majd legközelebb felpakolom a 90 éves nagyapámat az elektromos rollerre és úgy begurul a klinikákhoz vizsgálatra. :))
9/20 anonim 

válasza:

A klinikáknál megáll a metró. Budapesten pedig személyszállításra nem volna szabad engedélyezni az autót. Az apró kisebbség miatt szopik mindenki más. Miattuk van parkoló a kiskörúton és nem bicikliút. Miattuk rossz a levegő, miattuk ütnek el évi több száz gyalogost. Miattuk kell a piros lámpánál állni, miattuk hangos a város, miattuk nem lehet a gyerekeket kiengedni a szabadba
10/20 anonim 

válasza:

"A klinikáknál megáll a metró."
Igen, és tudod, hogy onnan maguk a kórházak milyen nagy területen és messze vannak? Már úgy értem, nem a te 20 éves testalkatodnak, hanem egy idős, beteg embernek.
És akkor a pótlóbuszos átszállásos kálváriáról ne is bezséljünk. De gondolom nem budapesti vagy, ha erről még nem is hallottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!