Én nem értem, a városokban miért nem tiltják be egy az egybe az autókat?
"Veled cipeltetném be az árút, után megkérdezném szerinted miért nem?"
Te esztelen, nyilván mehet a mentő, tűzoltó és az áruszállítás hajnalban meg a szemetes. Azért ugye tudod, hogy vannak városrészek, ahol így működik európában.
"Akkor majd legközelebb felpakolom a 90 éves nagyapámat az elektromos rollerre és úgy begurul a klinikákhoz vizsgálatra. :))"
Képzeld el, hogy van busz, metro, villamos és taxi is, sőt betegszállító is.
"Igen, és tudod, hogy onnan maguk a kórházak milyen nagy területen és messze vannak? Már úgy értem, nem a te 20 éves testalkatodnak, hanem egy idős, beteg embernek."
ajánlom a taxit, ekkora útra kb. 500 forint, ami olcsóbb mint két bkv jegy.
"Sok helyen olyan rossz a tömegközlekedés, hogy az nem alternatíva. Amíg ez így van, addig nincs értelme az autók betiltásáról beszélni."
Nyilvánvalóan ha be lenne tiltbva, akkor a tömegközlekedést növelni kéne, de ez nem indok.
"Lóval azért még mehetek?"
Ha eltakakarítsz magad után, akkor igen.

Az a helyzet, hogy 500 Ft hallatán, a taxis felmutatja a középső ujját és nem hogy megállna, még csak el sem veszi a gázt.
Te meg csak bámulhatsz utána bután...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!