Orbán háborúba viszi a magyarokat?
2023. jún. 21. 07:38
1/14 anonim válasza:
Nem. Szerinted ettől kitört bármilyen háború?
2/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, de én nem fogok harcolni. Én csak a Call of Duty-ban harcolok a nácik ellen. Túl menő vagyok én a halálhoz.
3/14 qkker1 válasza:
Ez a hadifoglyos dolog csak hab a tortán.
4/14 A kérdező kommentje:
1, lehet, hogy nem hallottál róla, de a szomszédunkban van 1 háború, ami már több, mint 1 éve kitört. Nem ettől, hanem már. És oda viszi a magyarokat.
2023. jún. 21. 07:50
5/14 anonim válasza:
Neem azt Márkizaj akarta. Erre pont a fidesz csinálja meg.
6/14 anonim válasza:
Orbán egy ilyen fontoskodó g*ci
7/14 A kérdező kommentje:
Azt sem értem, hogy a helikopáterből lődőző magánakciója volt ez elvileg, de, hogy az, hogy? Odamegy a szentség, hogy szia hadifogoly, nem akarsz nem hadifogoly lenni többé véletlen? Hogy a francba lehet ezt megcsinálni a ruszkik nélkül?
2023. jún. 21. 07:57
8/14 anonim válasza:
Állítólag semmilyen tömjén zsóti régi barátságot ápol a komcsi kgb-s háborús bűnök kirill pátiárkával.
9/14 anonim válasza:
4: Senki nem visz oda a magyarokat. A 11 ukrán ex-hadifogoly oda megy, ahova akar.
10/14 anonim válasza:
Igen. Aztán majd ha a hoholok elfogynak, a NATO parancsára orbán egyből vigyázzba vágja magát, és küldi a magyar katonákat a vágóhídra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!