Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy Orbán...

Miért mondják, hogy Orbán külföldre üldözi a magyarokat?

Figyelt kérdés

A régiónkban nálunk a legalacsonyabb a kivándorlók aránya.

Románia 17%, Lengyelország 11%, Horvátország 20%, Magyarország meg csak 6%.

[link]

Ha Orbán kiüldözi a magyarokat, akkor a többi ország kormánya mit csinál?

2022. okt. 31. 22:00
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
85%
Persze, hogy a régiónkban nálunk a legalacsonyabb a kivándorlók aránya. Mert aki akart, az már lelépett.
2022. okt. 31. 22:03
 2/35 anonim ***** válasza:
86%
Ez egy 2015-ös térkép. Azóta már eltelt néhány év. :D
2022. okt. 31. 22:04
 3/35 A kérdező kommentje:

Ez a kivándorolt lakosság, tehát azok is benne vannak, akik már leléptek, és azzal együtt is alacsony a szám.

Van 2019-es is, csak ott tartományonként van feltüntetve, kevésbé pontos. Mi ott az 5-10%-os tartományban vagyunk.

2022. okt. 31. 22:12
 4/35 anonim ***** válasza:
52%
Ha abból indulok ki, hogy nekem is magyar lakcímem van, de már három éve itt vagyok Ausztriában, akkor nem hiszem, hogy túl pontosak ezek a statisztikák... Én abból szoktam kiindulni, hogy a kb. harminc fős néhai osztályomból hárman maradtak otthon, ami egy kicsivel több, mint a hivatalos adat.
2022. okt. 31. 22:15
 5/35 anonim ***** válasza:
89%
2007-ben érettségiztem idén volt a 15 éves középiskolás osztálytalálkozónk. Egykori 25 végzős osztálytársamból 14 külföldön lakik, tehát több mint a fele, a hanyatjó nyugati országokban. És egyik sem most ment, ki hanem még régebben, és akkor még nem is volt ennyire sz*r a helyzet, mint most. De lényeg, hogy a Fidesz szerint minden rendben van...
2022. okt. 31. 22:27
 6/35 A kérdező kommentje:

Máshol is van ugyanúgy, hogy ottani lakcímmel külföldön nyomják.

Nekem az általános iskolás osztályomból egy valaki van külföldön, a középsikolásból senkiről nem tudok, az egyetemről elvétve.

Az ilyen egyéni élményekkel semmit nem tudtok igazolni, ugyanos az ország nem a volt osztályotokból áll.

2022. okt. 31. 22:33
 7/35 anonim ***** válasza:
95%

#6:

Hidd el, mi nem akarunk a vérfideszeseknek semmit igazolni. Egyszerűen csak, mi nem élünk önámításban, sem egy alternatív valóságban.

2022. okt. 31. 22:39
 8/35 anonim ***** válasza:
90%
Számomra a saját tapasztalat sokkal hitelesebb, mint az kormánycélokat adatokkal kiszolgáló KSH.
2022. okt. 31. 22:42
 9/35 A kérdező kommentje:

Szerinted én is alternatív valóságban élek, mert egy Fidesztől független statisztikának hiszek? Mi szerinted a valóság, hány % van külföldön?

2022. okt. 31. 22:44
 10/35 A kérdező kommentje:

Hol látsz te KSH-t itt?

2022. okt. 31. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!