Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire érzitek gáznak, hogy...

Mennyire érzitek gáznak, hogy Orbán évek óta az EU ellen hangolja a magyarokat?

Figyelt kérdés

Olyan ez, mintha Ronaldo a rajongóit folymatosan a Manchester United ellen uszítaná, vagy mintha a főnököd folyamatosan szapulná az anyacéget, vagy mintha az osztálytársad folyamatosan szidná az osztályod mások előtt.

Egyrészt nagyon undorító dolog a ez a kétszínűség, másrészt ezzel annyit sikerült elérni, hogy a hívei a lepukkant, minden szinten elmaradott és élhetetlen putyini diktatúrát tekintik követendő példának.

15-20 éve büszkén vallottam külföldön, hogy magyar vagyok, manapság inkább nem reklámozom, sajnos ennek a sunyi politikának köszönhetően, az egyik legmegvetettebb néppé váltunk.

2022. nov. 1. 17:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem elég gáz és főképp szomorú. De fel a fejjel, semmi nem tart örökké, így ez sem. Jön még egy jobb rendszer, a fiatalok gondolkodása már teljesen más.
2022. nov. 1. 17:34
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Rettenetesen gáznak érzem és a munkahelyemen már érzem, hogy hülyének néznek minket a külföldiek. Főleg mióta áprilisban újra nyert a csüngőhasú. De szerencsére vannak ők is annyira inteligensek hogy normálisan állnak hozzám,külön kezelik az embert és a politikát, én pedig nem veszem magamra a NER mocskosságait. Én nem a kormánnyal azonosítom a származásomat.
2022. nov. 1. 17:37
 3/17 anonim ***** válasza:
22%

Engem nem hangolt semerre, eddig is az EU ellen voltam.

Fejlesztőként dolgozom autóiparban.Akik nem szakmabeliek, fogalmuk sincs, micsoda ostoba szabályozásokat hoznak központilag az EU szervei.

Teljesen elitista hozzáállásuk van,figyelmen kívül hagyják a fogyasztók érdekeit, akaratát.Legjobb lenne decentralizálni, kivenni a kezükből a döntési jogot ezen a téren.

2022. nov. 1. 17:40
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

Nem gáz, a fidesz látlelete.

Puncsol a pénzért a (szerintük) hanyatló nyugattal ahol már megfagynak.

Tipikus pofátlan álszent undor.

2022. nov. 1. 17:43
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
#3: Senki nem azt mondja, hogy nem lehet az EU működését kritizálni, vagy javaslatokat tenni, hisz mi is tagja vagyunk. De amit a kormány művel, az túlmegy minden határon, sokszor pedig csupán kommunikációs fogásból csinálják.
2022. nov. 1. 17:44
 6/17 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem az a gáz,hogy a libbantok nem látják mennyire a debilitás útjára lépett az EU.
2022. nov. 1. 17:48
 7/17 anonim ***** válasza:
37%

5#

A 3. vagyok.Amit én kifogásolok, abban nem Orbánék döntenek.Nem miniszterelnöki döntési szint, nem is külpolitikai,külkereskedelmi kérdés.

Persze az EU parlamentnek meg kell szavaznia,de a javaslatokat az EU háttérintézményei készítik el és itt kezdődnek a problémák.Nem szakmai,hanem politikai alapon készítik el, elitista módon és nem a fogyasztók igényei szerint határoznak.

Ezért kellene megszüntetni ezeket a központi intézményeket.

2022. nov. 1. 17:52
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon. De a leggázabb az egészben hogy így is felmarta közben az EU-s pénzeket.
2022. nov. 1. 17:58
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Én is szégyenlem, hogy magyar vagyok.

Kétszínű, mocskos dolog, beleharapni a kézbe, amelyik enni ad.

Nem tudom mi lesz, ha kiraknak minket az EU-ból, marad a KGST?

Ésszel felfogni nem tudom miért jó ez Orbánnak. Leginkább valami személyes hátsó szándék lehet mögötte, Putyin zsarolja, vagy lefizette. Szerintem Orbánt hazaárulásért főbe kéne lőni.

2022. nov. 1. 17:59
 10/17 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem az EU viselkedése a gáz.
2022. nov. 1. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!