Mennyire érzitek gáznak, hogy Orbán évek óta az EU ellen hangolja a magyarokat?
Olyan ez, mintha Ronaldo a rajongóit folymatosan a Manchester United ellen uszítaná, vagy mintha a főnököd folyamatosan szapulná az anyacéget, vagy mintha az osztálytársad folyamatosan szidná az osztályod mások előtt.
Egyrészt nagyon undorító dolog a ez a kétszínűség, másrészt ezzel annyit sikerült elérni, hogy a hívei a lepukkant, minden szinten elmaradott és élhetetlen putyini diktatúrát tekintik követendő példának.
15-20 éve büszkén vallottam külföldön, hogy magyar vagyok, manapság inkább nem reklámozom, sajnos ennek a sunyi politikának köszönhetően, az egyik legmegvetettebb néppé váltunk.
"A kommentszekcióból is látszik,hogy libbant édestestvéreink mennyire elvesztették a realitás talaját. Kicsit se gáz egy olyan csoportosulásnak "csicskulni" ,akinek a feje után jogerős Európai vizsgálat van korrupciós tekintetben.🤷"
Milyen korrupciós vizsgálatról böfögsz? Már az hogy "libbant"-ozol az elárulja hogy egy ócska putlerfan troll vagy.
Ursula ellen vizsgálatott indított az Európai bizottság,
Libbant=hibbant libsi,aki képtelen kicsit is objektív lenni.
12-es... Az, hogy vizsgálat folyhat az Erópai Bizottság vezetője ellen, csakis azt mutatja, hogy ez egy jól működő rendszer. Ellenben azzal, ahol pl. mindenki szemet húny a miniszterelnök családja és barátai csodával határos gazdagodása felett.
Mellesleg a kérdéshez sok köze nem volt az irományodnak. Nem az volt a kérdés, hogy jó-e vagy rossz-e az EU, hanem az, hogy miért úszít a saját csapata ellen a miniszterelnökünk?
#14: De ez csak egy összetákolt szó, nem létezik ilyen. Ha már valaki beleköt más elgépelésébe, akkor a minimum, hogy helyesen írjon. "Libsi" szó szintén mem létezik. Ahogy "vizsgálatott" sem.
Amúgy mióta bizonyíték az, ha valaki ellen vizsgálatot indítanak? Majd ha a bíróság megállapítja, hogy bűnös, akkor beszélhetünk erről igen. Én itthon is örülnék ha viszgálat indulna bizonyos politikusok ellen, de itt biztos mindenki annyira makulátlan.
Valamiért azt olvastam, hogy lehangolja. xDDDD
Ha tegyük fel, hogy az Eu szarabb lenne nála, akkor erős alapja is lenne az Eu szidásának, csak akkor meg mért nem lépne ki ennyi erővel, ha olyan szar az Eu.
Mármint ha az Eu szarabb lenne Orbánnál vagy Orbánéknál, úgy értettem.
De az Eu sokkal jobb szervezet a Fidesznél így ideológiailag, ráadásul anyagilag is rájuk vagyunk kényszerülve országos szinten. Így alapból gáz őket fikázni, az hab a tortán, hogy aláírja a szankciókat és még fikázza is őket. Főleg hogy jogosan nem is kapjuk meg a pénzeket tőlük (remélem nem is fogjuk) és még ezek ellenére is szidja őket.
(Bár elég gáz lenne ha csak ő nem szavazta volna meg a szankciókat, ez egy érv mellette, amit önmagában el is fogadok. De akkor meg magyarázza meg, hogy mért kellett így is aláírnia. Az Eu-s pénzt jogosan nem adják oda nekünk, tehát az egy mentegetőzés lenne, bár kinézem, hogy amiatt írta alá őket.)
(Gyűlölöm Orbánt és a Fideszt de csak és kizárólag azt el tudom fogadni, hogy nem akart fekete bárány lenni amiélrt aláírta csak ez további problémákat vet még fel, pl hogy jogosan tartanak vissza pénzeket, meg hogy még így se kötelező aláírnia és lehetne akkor fekete bárány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!