Szerintetek ki a legalkalmasabb kormányfőnek? Mzp Toroczkai Donáth Anna Karácsony Gergely Kovács Gergely Én szerintem a Mzp
Toroczkai semmiképp, fidesz bérenc az egész szatellit kamupártjuk.
Karácsony túl tutyi-mutyi, neki nem nagyon való vezetői pozíció, Bp vezetése talán elmegy de egy országé nem.
Donáth Anna még elképzelhető lenne de amit képviselnek az már túl nyugati néha, kellene valami szuverenitás is.
Kovács Gergely...MKKP...mondjuk ők legalább végeznek közösségi munkát, abból a kis pénzből, amit ők kapnak arányaiban, egészen sokat tesznek az emberekért. De ettől még nem lehet komolyan venni ország vezetési szinten.
MZP...vannak hibái de messze a legalkalmasabb a miniszterelnöki posztért. F*stak is tőle a fideszesek csak a propaganda, szövegeinek kiforgatása erősebb volt. Persze ő is tett érte de ha választani kellene akkor talán ő.
Dobrev nincs beírva, én őt Fletó miatt sem jelölném viszont EU-s képviselőnek kiváló. Okos, karizmatikus de a férje árnyékában tudna csak létezni országvezetőként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!