Mi az ami annyira rossz volt Gyurcsány alatt?
"Mi az ami annyira rossz volt Gyurcsány alatt?"
A feje.
Többit hagyjuk, kevés a hely felsorolni
30
A 29-es ezt írta: "Lehet itt számháborúzni de az tény, hogy anyám kiskoromban 5-6ezer ftból telepekolta a Tesco kosarat de nem ám csak úgy nagyjából hanem púposra."
Nem bevásárlókocsit írt, hanem kosarat! Jól írja, nem tudom miért kell ilyen megveszekedetten védeni ezt a mocskos tolvaj bandát.
(A Balcsis hozzászóló vagyok. Amúgy nem vagyok lepukkant, meg mittudomén, csak az elmúlt évek óta - kb. 2016-2017 volt a fordulópont - kezdem észrevenni, hogy bizonyos kényelmi dolgokat nem úgy engedhetek meg magamnak, ahogy régen). Pl. a Balcsi drágulása kb. az említett években robbant be. Előtte a 2010 körül és az előtt olyan jó kis egyforma árak voltak, viszonylag kevés emeléssel.
Aztán minden felborult. Kezdték szétbarmolni a kempinget, egy csomó fát kivágtak, minden olyan körülményesebb lett, pedig jó volt a régi. (Nekem, aki a kocsiban megalszom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!