Az origón miért jön naponta drámai fordulat a háborúban?
Figyelt kérdés
Ennyi drámai fordulat után amit ott bejelentettek, már a Naprendszernek is meg kellett volna semmisülnie 😅2023. jún. 19. 17:08
21/36 anonim válasza:
18
Szóval egy Hamis előfeltételezésre alapozod,hogy nem vagy konteós!
K O N T E Ó S ! !
22/36 A kérdező kommentje:
#20: Háború van, ez ilyen. Nem nyaralni mentek a harctérre, több védvonalat pedig nem olyan egyszerű áttörni. Szerintem meg fogják oldani, de ha szerinted meg nem, nekem úgy is jó.
2023. jún. 19. 19:08
24/36 A kérdező kommentje:
#21: Hát te mire alapozod? Egy nagy semmire, csak úgy bedobtad a semmiből, mert nem értek egyet veled.
2023. jún. 19. 19:08
25/36 anonim válasza:
24.
Troll vagy!
Arra,hogy most is konteózol!
26/36 A kérdező kommentje:
#25: Egyébként én nem szeretem ezeket az idegen eredetű szavakat, de mivel te hazaáruló vagy, nem csodálkozom, hogy előszeretettel használod őket.
2023. jún. 19. 19:15
27/36 anonim válasza:
26.
Ez az újabb konteó honnan jött?
Talán tükörbe néztél?
28/36 A kérdező kommentje:
#27: És megint csak jössz az idegen szavakkal, hihetetlen 😅 Sose fogom megérteni a hazaárulókat, de hogy őszinte legyek, nem is akarom. Ki kell titeket közösíteni, nincs más megoldás.
2023. jún. 19. 19:20
30/36 A kérdező kommentje:
#29: Nem én vagyok a hazaáruló, én az ország érdekeit nézem és odafigyelek a magyar nyelvre is.
Te viszont a saját érzelemvilágodat az ország érdeke elé helyezed és nem érted meg, hogy az oroszokkal lenni hosszabb távon nem jó Magyarországnak. Nem érted és nem is akarod érteni, mert így kényelmesebb számodra.
2023. jún. 19. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!