A balosoknak a Pride a legnagyobb örömük az évben?
31. Nem állítottam, hogy ez a kedvenc szórakozásom, sem azt, hogy vedelek. Annyit állítottam, hogy szeretek meccset nézni egy sörrel a kézben. Amihez egyébként neked mi közöd is van? Főleg úgy, hogy nem is ez volt a téma, csak egy másik kérdés alól idehánytad. Bár a libsik sört biztos nem isznak, nehogy valami férfias kerüljön a kezetekbe.
És a keresztény gyerek is tud róla, hogy vannak nem heteroszexuálisok.
" Bár a libsik sört biztos nem isznak, nehogy valami férfias kerüljön a kezetekbe."
Én semmi férfiasat sem látok a sörvedelésben. Szerintem inkább proli szokás, de ezen nem fogunk összeveszni. Igyad csak a söröd, és érezd magad bátran nagyon férfiasnak tőle!
#32 "Főleg úgy, hogy nem is ez volt a téma"
igen, a téma pride volt, ami miért is a te dolgod? Hiszen te templomba jársz és sört vedelsz. Akkor miért érint téged? Vaga a keresztény alkeszokhoz szólt a kérdés?
"És a keresztény gyerek is tud róla, hogy vannak nem heteroszexuálisok."
és azt is, hogy egyenlő emberek, és jogokat megvonni tőlük, bántalmazni őket, kirekeszteni őket és diszkriminálni nem éppen krisztusi magatartás?
34. Még mindig nem indokoltad meg, hogy mitől vagyok alkesz, de még idézni sem tudod, hogy hol írtam vedelést, vagy bármi szinonímát.
Egyenlő emberek, ezt mind tudjuk. De semmilyen joguk nincs megvonva, csak azok, amik szembemennek a tisztességes keresztény biblia tanításával.
#35 ha neked szórakozás azt jelenti hogy sört vedelsz és tv-t bámulsz, felteszem nem hébe-hóba fordul elő. Ha ez rendszeres cselekvés, az kimeríti az alkoholizmust.
"De semmilyen joguk nincs megvonva, csak azok, amik szembemennek a tisztességes keresztény biblia tanításával."
Az megvan, hogy a szekularizáció jó 200 éve megtörtént?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!