Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosoknak a Pride a legnagy...

A balosoknak a Pride a legnagyobb örömük az évben?

Figyelt kérdés
Akkora csinadrattát csinálnak az egészből és annyi pénzt nyomnak bele, mindenhonnan jönnek támogatók, hogy gondolom egész évben erre készülnek és itt igazán felszabadulnak, megmutatják a valódi arcukat.

2023. jún. 19. 11:15
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
83%
#30 ha ez a szórakozásod csúcsa, hogy vedelsz és bámulod a tv-t akkor van egy rossz hírem. És megsúgom, hogy attól, hogy a gyeerek tud róla, hogy vannak emberek akik nem heteroszexuálisok, még nem lesz a gyerek is meleg. Csak értelmes, és érzelmileg intelligens, hogy nem fog ok nélkül csak szórakozásból gyűlölködni mint egyes primitív prolik.
2023. júl. 14. 12:24
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

31. Nem állítottam, hogy ez a kedvenc szórakozásom, sem azt, hogy vedelek. Annyit állítottam, hogy szeretek meccset nézni egy sörrel a kézben. Amihez egyébként neked mi közöd is van? Főleg úgy, hogy nem is ez volt a téma, csak egy másik kérdés alól idehánytad. Bár a libsik sört biztos nem isznak, nehogy valami férfias kerüljön a kezetekbe.

És a keresztény gyerek is tud róla, hogy vannak nem heteroszexuálisok.

2023. júl. 14. 12:28
 33/44 anonim ***** válasza:
88%

" Bár a libsik sört biztos nem isznak, nehogy valami férfias kerüljön a kezetekbe."

Én semmi férfiasat sem látok a sörvedelésben. Szerintem inkább proli szokás, de ezen nem fogunk összeveszni. Igyad csak a söröd, és érezd magad bátran nagyon férfiasnak tőle!

2023. júl. 14. 12:35
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

#32 "Főleg úgy, hogy nem is ez volt a téma"

igen, a téma pride volt, ami miért is a te dolgod? Hiszen te templomba jársz és sört vedelsz. Akkor miért érint téged? Vaga a keresztény alkeszokhoz szólt a kérdés?

"És a keresztény gyerek is tud róla, hogy vannak nem heteroszexuálisok."

és azt is, hogy egyenlő emberek, és jogokat megvonni tőlük, bántalmazni őket, kirekeszteni őket és diszkriminálni nem éppen krisztusi magatartás?

2023. júl. 14. 12:42
 35/44 anonim ***** válasza:
0%

34. Még mindig nem indokoltad meg, hogy mitől vagyok alkesz, de még idézni sem tudod, hogy hol írtam vedelést, vagy bármi szinonímát.

Egyenlő emberek, ezt mind tudjuk. De semmilyen joguk nincs megvonva, csak azok, amik szembemennek a tisztességes keresztény biblia tanításával.

2023. júl. 14. 12:46
 36/44 anonim ***** válasza:
83%

#35 ha neked szórakozás azt jelenti hogy sört vedelsz és tv-t bámulsz, felteszem nem hébe-hóba fordul elő. Ha ez rendszeres cselekvés, az kimeríti az alkoholizmust.

"De semmilyen joguk nincs megvonva, csak azok, amik szembemennek a tisztességes keresztény biblia tanításával."

Az megvan, hogy a szekularizáció jó 200 éve megtörtént?

2023. júl. 14. 12:51
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
36. Hiba volt. Tisztességes keresztény ország vagyunk annak ellenére, és ez így van rendjén.
2023. júl. 14. 13:00
 38/44 anonim ***** válasza:
83%
#37 ha neked a középkori élet jobban tetszene, a te dolgod, de mi azért had éljünk a felvilágosodás utáni időkben.
2023. júl. 14. 13:02
 39/44 anonim ***** válasza:
32%
38. Tényleg, mesélj arról egy kicsit. Milyen érzés, hogy szülhetnek a férfiak, meg milyen érzés nemváltást népszerűsíteni a gyerekeknek?:D
2023. júl. 14. 13:06
 40/44 anonim ***** válasza:
83%
#39 nem lett másmilyen az életem, hogy a transz férfiak szülhetnek (mert eddig is szültek, és akár tiltja a törvény, akár nem, ezután is fognak, mert törvényi tiltás miatt nem fog benn maradni a gyerek), és nem népszerűsítik azzal, hogy elmondják, hogy van ilyen.
2023. júl. 14. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!