A balosoknak a Pride a legnagyobb örömük az évben?
A "balosoknak" van életük.
Érdekes, hogy a "jobbosok" esze állandóan a b.zik farkán jár.
Kérdező,
Nem ez a legnagyobb örömük, de kint vannak, jól érzik magukat, élik az életüket és felvállalják magukat, ellenben te névtelenül és aljas módon próbálsz provokálni másokat.
Ha választanom kellene, akkor inkább az első.
Egyébként engem sosem érdekelt a Pride, nem is voltam, nem is megyek, csak a szalagcímekből értesülök, hogy van. Milyen érdekes, hogy én tovább tudok ezen lendülni és nem ragadok le rajta acsarkodni.
"A balosoknak a Pride a legnagyobb örömük az évben?"
Nem tudom, de nekem inkább tűnik úgy, hogy a jobbosokat foglalkoztatja fenemód a Pride meg az LMBTQ, hiszen a jobbosok irkálnak ki naponta Pride-os vagy LMBTQ-s kérdést. Ebből nekem inkább az jön le, hogy a jobbosok rajonganak annyira a Pride-ért meg hasonló jellegű a dolgokért.
19. Nem, én azt mondom Orbán Viktor hozta. Személyesen marta ki a Brüsszeli bürokraták és Soros György kezéből, meg hogy Gyurcsány idején karácsony se volt. Másnap közösen sírunk Trianon miatt Toroczkai Laci képe előtt és két ünnep között pedig azt csináljuk amihez a legjobban értünk: képmutatást.
Isten: akinek a tanaiból 20%-kot se tartunk be és csoda, ha ötöt megtudunk nevezni egy egész Bibiliából.
Haza: ami annyiban merül ki hogy turul & k édesanyját a cigóknak.
Család: titokban a csetelek a feleségem mellett nem tudom hány nővel a feribókon (több akire ráírok a lányom is lehetne), de kapják be a b#zik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!