Győztek a tanárok, mostmar nyugalom lehet köztük?
Az a szörnyű számomra, hogy ezek a fidesz-férgek szándékosan megosztották a magyarokat, és kb megölték a nemzetet.
Az egész EU-ban Magyarország lett a legutáltabb és légellenségesebb ország.
Az EU történeteben az összes vétó 60%-át Magyarország tette, a maradék 40%-ot pedig a többi 26 ország.
Legalább ellenségeségben elsők vagyunk. Legalább valamiben, az infláció és a lopás mellett még.
13#
A nemzeteteket a liberálisok öldösik.Akik például óvodákba,iskolákba akarnak drag queneket küldeni meg érzékenyíteni őket ezekre a beteges dolgokra.
Ugyanezek ülnek az EU-ban is, ennek eredménye pedig a vétók aránya.
Nem kell sem homopropaganda, sem pedig """""menekültek""""" kötelező befogadása.Egyszerűen, hagyjanak békén, ennyi.
Az EU-nak fel kellene mondani a lisszaboni szerződést, azután kezdődtek a problémák,azután kaptam EU-s szervezetek ilyen nagy hatalmat.
#2- Melyiknek van több értelme szerinted?
Tanárok fizetéséért hisztizni, vagy egy STOP Gyurcsány aláírásgyűjtésnek?
#6 "Kérlek linkeld be azt a magyar közlönyt, amiben elolvastad a törvényt, ugyanis még nem jelent meg ilyen."
Tudod a parlament oldalán megjelenik nyilvánosan elolvashatóan minden törvénytervezet ami a parlament elé kerül és ott nyomon lehet követni a változtatásokat is amik történnek a vita közben.
Itt megtalálod:
Ez a tervezet ami bekerült a parlament elé:
Örülök, hogy segíthettem, bár ezt egyedül is megtalálhattad volna.
#16 Szánalmas ez az "érvelés". Lehet hogy nincs igazam abban amit állítottam, de...
Nem igaz, hogy rossz lenne a státusztörvény a tanároknak. Pont.
Amit meg az oktatás lezüllesztéséről írsz az éppen ilyen kamu. Az iskolákat fejlesztették, a szakoktatásba hatalmas pénzeket tudtak tenni. Ezzel szemben akiknek most te elhiszed, hogy ez a kormány lezülleszti az iskolákat meg nem költ rá pénzt, azok 2010 előtt kormányon több száz iskolát zártak be pénzhiányra hivatkozva és elbocsátottak több, mint 10 ezer pedagógust. ŐK hiányoznak most nagyon az oktatásból.
42 milla óránként?
Szerintem az összeget látva automatikusab szavaztak,nehigy beleköpjenek orbán valamelyik balhéjába...
#17 "Nem igaz, hogy rossz lenne a státusztörvény a tanároknak. Pont."
Ez aztán kikezdhetetlen érvelés. Ennél már az a következő érvek erősebbek, és ha nem nyertél a vitában sorrendben így következnek:
-hülye vagy, én meg okos
-ronda is vagy
-kvanyád, nekem van igazam akkor is
-ökölharc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!