Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Győztek a tanárok, mostmar...

Győztek a tanárok, mostmar nyugalom lehet köztük?

Figyelt kérdés
A kormány visszavonult és állítólag sokkal jobb feltételekkel módosították a státusztörvényt...
2023. jún. 19. 07:23
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
89%

[link]

imádom :D

2023. jún. 19. 07:28
 2/28 anonim ***** válasza:
16%
Majd kitalál az ellenzék újabb dilit,amiért hisztizhetnek!
2023. jún. 19. 07:28
 3/28 anonim ***** válasza:
57%
2, nyugi az egyre jobban közelgő államcsődőn nem fogunk hisztizni, hanem mindenki sirva fog röhögni -persze, akit nem fog érinteni, mert már rég Bécsben vagyunk a kávézónkban-
2023. jún. 19. 07:31
 4/28 anonim ***** válasza:
12%

"A kormány visszavonult és állítólag sokkal jobb feltételekkel módosították a státusztörvényt..."

A parlamentben már az a státusztörvény tervezet került amit a tanárokkal közösen alakítottak ki.

Nem kellett senkinek győzni, ez csak egy felfújt ügy. Amin már hisztiztek, ami ellen nekiálltak tüntetni, az csak egy tervezet volt amit éppen a tanárok szakmai szervezetei elé tettek, hogy beszéljék meg közösen, mi legyen belőle majd törvényjavaslat és mi ne.

A szakmai egyeztetés folyt eddig arról, mi kerüljön be a törvénytervezetbe ami majd a parlament elé kerül. Vagyis nem kellett semmiben győznie a tanároknak, nem is akarta őket senki legyőzni. Volt egy ötlet, arról megkérdezték a tanárokat. A tanárok elmondták mi nem jó nekik belőle - egyeztettek, terveztek, megbeszéltek sok körben hónapokon keresztül és egy olyan javaslat került megszavazásra amit a tanárok szakmai szervezetei is jónak tartottak már.

Akik tüntettek meg sztrájkoltak azok sok esetben azt se tudták mi van benne a tervezetben és hogy még nem is akarnak a parlamentben róla dönteni.

Amúgy igen, az eredeti javaslatból minden kikerült ami a tanároknak nem tetszett benne és egy olyan törvényt fogadott el a parlament ami szerintem jó. Én elolvastam.

2023. jún. 19. 07:36
 5/28 anonim ***** válasza:
80%

Persze, te vagy a tanár, aki elolvasta, és szerinted minden rendben van vele, rajtad kívül mindenki hülye vagy hazudik... persze, persze, ismerjük már a mesédet. Kár, hogy már senki sem hiszi el.

2023. jún. 19. 07:42
 6/28 anonim ***** válasza:
68%
Kérlek linkeld be azt a magyar közlönyt, amiben elolvastad a törvényt, ugyanis még nem jelent meg ilyen.
2023. jún. 19. 07:46
 7/28 NTBS ***** válasza:
24%
Itt nincsenek győztesek.
2023. jún. 19. 07:50
 8/28 anonim ***** válasza:
63%
hazudj máshol kérdező
2023. jún. 19. 07:50
 9/28 anonim ***** válasza:
59%
Tényleg egyikőtöknek sem jött szembe, hogy az agysebész - bátor fideszes - képviselők meg a stábjuk még egy módosítót sem tudtak rendesen megfogalmazni és óránként 42 millióval fizetnék a tanárokat?
2023. jún. 19. 08:30
 10/28 anonim ***** válasza:
21%

11

Annyit tudnál, mint ammennyit én már elfelejtettem,okos ember lennél!

2023. jún. 19. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!