Egyetértetek ezzel a plakátkampánnyal, ami a háborúpárti baloldalról szól?
Figyelt kérdés
Már egy ideje kint vannak. Szerintem nagyon helyes, hogy fontos összefüggésekről tájékoztassák az állampolgárokat, így tudnak felelős, megalapozott döntéseket hozni választáskor.
2023. jún. 17. 14:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1/11 anonim válasza:
Szerintem csak túl sok a közpénz, a befizetett adónk, és ilyenkor az állam kénytelen elkölteni vicces plakátokra.
2/11 anonim válasza:
PestiSrácok 😀
Egy rakás egybites hülyegyerek birka a szerkesztőbrigád
3/11 anonim válasza:
Nem túl kreatívak.Túl egyszerűek.
4/11 anonim válasza:
Egy dolog hiányzik róla: a fideszes politikusok. Ha ők is rajta lennének, egyetértenék.
5/11 anonim válasza:
Kb. Leszarom. Én is háborúpárti vagyok és ha nem történik vmi rendkívüli akkor természetesen jövőre is a "háborúpárti baloldalra" szavazok. Addig sok sikert Annának Brüsszelben, köszönöm, hogy meghálálja a szavazatomat.
6/11 anonim válasza:
Szerintem csak ezért az egy kampányért a pokol legmélyebb bugyrába fog kerülni az összes fideszes képviselő (az én pénzemet verik el mocskolódásra. Azért adózok, hogy még rosszabbul érezzem magam?).
7/11 anonim válasza:
#10 Az is lehet, hogy nem agyhalott, csak gonosz, mint az ördög. Láttunk már ilyet a történelemben.
8/11 anonim válasza:
#11 És van egy olyan érzésem, hogy ittas.
9/11 anonim válasza:
A kérdező nem hülye, szándékosan hazudik és provokál. Máshoz nem ért
10/11 anonim válasza:
Ezeket a csalikat mindig beszopják a baloldali politikusok, most sem szavazták meg a békepárti nyilatkozatot. És lám, itt is van a háborúpárti plakát. Nem is értem, mire számítottak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!