Kezdődik a Pride már ki is tűzték a szivárványos zászlót a városházára.Budapesten ez most a legfontosabb ügy?
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 18:57
11/52 anonim válasza:
Nem ez a legfontosabb ügy, de a szolidaritás jelképe
13/52 anonim válasza:
Most képzeljétek el, hogy mindenhova kereszteket raknak ki, mekkora botrányt csinálnának a liberálisok.
14/52 Fero89 válasza:
$13 Ja mert keresztet azt aztán sehol nem találsz az országban.
15/52 anonim válasza:
#13 mint ahogy kint vannak a keresztek mindenhol? Ki hisztizik miattuk?
16/52 anonim válasza:
#10 Ès ezt tudja a pedagògus barátnőd és a három gyereked? Bocsi, picit belezavarodtam a hazigsàgaidba.
17/52 anonim válasza:
#13 Minden tele van keresztekkel ember. :Dp
Mások nyakában, fülében is látom és nem megyek oda kötekedni, mint egy putris, ès a neten sem picsogok mint wgy kislány. 🤣😂
18/52 anonim válasza:
16#. Nincs barátnőm és nincs gyerekem! Meg miféle pedagógus? Honnan vetted ezeket?
Én saját tapasztalatomat, fétisemet írtam le, meg pár infót adtam.
19/52 anonim válasza:
Bárcsak a magyar kormány betiltaná a prideot. Karácsonyék és a legtöbb baloldali ember aki támogatja ezt az ocsmány felvonulást ahol tele van homokosokal meg transziktol az el mehet a francba
20/52 anonim válasza:
#19 vegyék el emberek szabad gyülekezési jogát? Az nagyon jogállami és demokratikus lenne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!