Kezdődik a Pride már ki is tűzték a szivárványos zászlót a városházára.Budapesten ez most a legfontosabb ügy?
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 18:57
2/52 anonim válasza:
Nem. Nem is mondta senki, gondolod olyan bonyolult volt egy zászlót kirakni?
3/52 anonim válasza:
Nem mindig egy dologra fókuszálunk, ami a “legfontosabb ügy”, több dolog is történhet egyszerre. Pl a zászló miatt hisztizni sem a legfontosabb, mégis ezzel töltöd a péntek estés.
4/52 anonim válasza:
Még mo dig inkább 10 pride, mint egy birka... akarom mondani békemenet
5/52 anonim válasza:
Nem, én például nem is tudtam róla balosként, veled ellentétben. Ezek szerint neked ez sokkal fontosabb ügy mint nekem.
Mondjuk nem is én próbáltam meg ellopni egyet, hanem a tornából felmentett turulkakas.
6/52 anonim válasza:
7/52 anonim válasza:
Neked igen. Tudomásom nem lett volna erről a "fontos eseményről", ha nem tartanák folyamatosan felszínen ilyen emberek ezt a "rendkívül fontos ügyet", mint amilyen te is vagy, kérdező!
8/52 anonim válasza:
Nem, a pufajkás-sétány és biciklisávok legalább ilyen fontosak!
9/52 anonim válasza:
Mert a Covid-válság kezdetén a BLM-es szobor állítása volt a legfontosabb ügy...
10/52 anonim válasza:
Imádom a pride-ot! A zászlót is és mindent, ami ezzel jár! Mikor lesz nálunk a pride felvonulás? Jól tudom, hogy ma vagy holnap lesz Bécsben?
Jómagam travi vagyok, imádok harisnyában, szoknyában, parókában kisminkelve járni. Persze így nappal nem merek menni az utcán, villamoson. De, amikor leszáll az éj, megfelelő parkokban, utcákon felszabadul bennem a csaj és így megyek átöltözve.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!