Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az Index...

Miért van az, hogy az Index politikai fórumán, ha egy balos nick nyíltan lehülyéz a moderátorok nem csinálnak semmit, ha pedig egy jobbos nick épp csak erősebb megjegyzést tesz akkor kivágják a fórumról indoklás nélkül?

Figyelt kérdés
Van valakinek hasonló tapasztalata ?
2010. okt. 12. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
és úgy egészen konkrétan mi is lett volna az az "épp csak erősebb" megjegyzés?
2010. okt. 12. 22:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Az illető konkrétan lehülyézett én pedig leírtam, hogy azt gyanítom, hogy vagy ő vagy az apja munkásőr volt. Szerintem ezért vágtak ki, de az, hogy ő lehülyézett - ami miatt engem mint sz@rt vágtak már ki korábban, sőt már lebutázásért is tették még korábban - az semmit sem számított. Észrevettem pl. hogy jól érvelő, harcos jobbos nickek pár óra alatt kihullanak és csak a szoftos, szőrmentén érvelő jobbos nickek maradnak bent hosszú távon. S még azt is észrevettem, hogy az összes ortodox és jól bejáratott balos nick rendszeresen feljelenti a jobbos nickeket a moderátoroknál, ha nekik nem tetsző post kerül elküldésre. No, ez az amit én sohasem csináltam, mert nem visz rá az ízlésem, a balos félidióták pedig konkrétan sportot űznek belőle az Index fórumán. Rettenetesen utálatos világ az Index fóruma, olyan eszement ballibek osztják az észt, hogy hihetetlen.
2010. okt. 13. 11:34
 13/15 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ha balos nick nagyot hibázik - mondjuk többször lemarház és lekurv@anyáz valakit - akkor kitiltják 1 napra, rossz esetben 1 hétre, engem a legkisebb álproblémáért is azonnal kivágnak és törlik az összes hozzászólásom.
2010. okt. 13. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem "nem tudnak partatlanok lenni"

hanem nem is akarnak!

Ezt mindenkinek tudni kell, aki hireket, hozzaszolasokat olvas. Nem csak az a lenyeg mit mondanak, mi a hir, hanem hogy Ki mondja?? (foleg politikara igaz)

2010. okt. 13. 12:03
 15/15 anonim ***** válasza:
79%
A pártatlanság mítoszát felejtsük már el. Senki sem pártatlan. A fociban a bíró esetleg az, de ez sem mindig sikerül. De a fociban a bíró is csak azért pártatlan, mert nem függ a jóléte a meccs kimenetelétől (kivéve, ha lefizetik). A politikában nem létezik pártatlanság, mert az emberek pont azért politizálnak, mert úgy érzik, hogy érdekeik fűződnek bizonyos politikai irányzatok megerősödéséhez. Pártatlan maximum a zambiai politika kérdésében lehetne egy magyar hírportál, de még ez sem így van, pl. teljesen máshogy értelmezik a dél-amerikai politikát az itteni jobb- és baloldali újságok.
2010. okt. 14. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!