Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor ébrednek fel már az...

Mikor ébrednek fel már az elvakult fideszesek is, hogy mi történik az országban? Én nem hiszem, hogy a magyar ennyire birka és mindent eltűr !

Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 09:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%
Jaj, mi történt már megint?
2023. jún. 16. 10:01
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Soha nem fognak. Tátott szájjal állnak, amikor hull a lefelé a szar (újabb adók, magyarnak lenni szégyen, orbán családja gazdagodik, félmillión elmentek, utolsó előttiak lettünk az EU-ban annak ellenére, hogy dőlt az EU-s pénz és fellendülés volt világszerte, mészárosnál az ország pénze, tiborc meg ráhel zseniálisak, stb.) és kórusban mondogatják, hogy ez nem szar, hanem manna. Soha nem tudod meggyőzni őket. Szerintük minden ami jó történt a világban azt orbánnak köszönhetjük, minden ami rossz, gyurcsánynak (17 év telt el gyurcsány óta csak szólok).
2023. jún. 16. 10:03
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

akkor ébrednek fel az elvakult fideszesek mikor majd az elvakult gyurcsányimádók nem a dk-ra szavaznak, azaz soha.

akik elvakultak azok nem fogják észrevenni imádottjuk hibáit

2023. jún. 16. 10:04
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Kihagytam a féléves orvosi várólistákat, meg a többi finomságot: ispánok, vármegyerendszer...
2023. jún. 16. 10:04
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
3# Nem tűnt fel, hogy gyurcsány 17 év óta nem meghatározó tényező, csak a birka fideszeseknek, hogy legyen mire fogni azt, ami nem sikerül. Meddig fogtok még takarózni vele? 4 kétharmad van veletek és a lopáson kívül nem sok mindent sikerült tennetek ... Szerinted orbán miért nem engedi nyilvánossá tenni a komunista ügynöklistákat, hiába van kétharmada? Na vajon miért? Meg tudod ugrani ezt a logikai lépést? A vezéred eg yköpönyegforgató senkiházi, mindig arra béget, amerre az érdekei saját viszik.
2023. jún. 16. 10:08
 6/15 D-Mano ***** válasza:
100%

Nincs ebben az országban semmi komolyabb probléma:

[link]

2023. jún. 16. 10:10
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem inkább az van, hogy mindenki valami ELLEN és nem mellett szavaz.

Tegyük fel, hogy egy tisztán teljesítményéát tekintve egy idális fasza kormány a 100 pont. Szerintem - érzésre - a Fidesz teljesítménye úgy 40 és - nagy jóindulattal - 60 között mozog átlagban. Végzi a dolgát, irányítja a dolgokat, de nagyon esetlenül, irriátólan, és a versenytársakhoz képest kimutathatóan gyengébb teljesítménnyel. Nagyon elférne a váltás.

Na most az egyszeri ellenzéki kommentelő ezt sokszor úgy éli meg, hogy a Fidesz, az mínusz 100 pont, és ennél már bármilyen ellenzék csak jobb lehet. A kormánypárti meg egyéntől függően mondjuk 40-60-80 pontot adna, és úgy látja, hogy az ellenzéktől még a -100 is eredmény lenne.

A beszélgetés meg az alábbi módon zajlik:

- te nem látod, hogy ez -100?

- ez nem -100, a Gyurcsány, na az volt/lenne a -100!

- szóval szerinted ez 100? Ennyire hülye vagy?

- hol mondtam én, hogy 100? A kreténlibsiknek nem megy a szövegértés?

- inkább a fideszbérenceknek nem megy a matek, ha nekik a 100 a -100!

- nem, inkább a nyugatbérenc libsiknek nem megy a matek, ha Gyurcsány után a Fideszre mondod, hogy -100!

2023. jún. 16. 10:29
 8/15 anonim ***** válasza:

A buta szolgalelkű, gondolkodásra is képtelen emberek soha nem fognak "felébredni"

Inkább azoknak kéne aktivizálni magukat akik nem járnak szavazni, nem akarnak részt venni a magyar nemzet felelőségteljes döntési mechanizmusában...

Ne feeldjük van majd 8 millió szavaó jogú magyar állampolgár, és a fideszre max 3 millióan szavaztak csak, az ellenzékre alig kevesebben.

Hola amaradék 2-3 millió ember?

Én amugy részben megértem, hogy az ellenzék is egy nagy fos, de jelenleg a legfonotsabb a nemzetvezstő Orbánék eltakarítása lenne, utána meg alakulnánaka dolgok.

Ennél ami most van rosszabb ne jöhetne.

Én azokra haragszom amik rühhelik a mostani magyar közállapotokat de basznak el menni szavazni!

2023. jún. 16. 10:36
 9/15 D-Mano ***** válasza:
51%
Lehet, hogy az ellenzék még rosszabb lenne, de jó lenne, ha a Fideszesek belátnák, hogy a Fidesz nagyon rossz. Lehet, nem annyira rossz, mint az ellenzék lenne, de attól még nagyon rossz.
2023. jún. 16. 10:36
 10/15 anonim ***** válasza:
32%

"A buta szolgalelkű, gondolkodásra is képtelen emberek"

Mert a neveletlen deviáns tahó, az valamivel értékesebb?

Ha már a neveléselméletnél tartunk, aminek nem hinném, hogy köze lenne a politikai hovatartozáshoz...

Csak már qrva sokszor olvasom ezt a szánalmas, bárgyú szolgalelkű dumát.

2023. jún. 16. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!