Mikor ébrednek fel már az elvakult fideszesek is, hogy mi történik az országban? Én nem hiszem, hogy a magyar ennyire birka és mindent eltűr !
akkor ébrednek fel az elvakult fideszesek mikor majd az elvakult gyurcsányimádók nem a dk-ra szavaznak, azaz soha.
akik elvakultak azok nem fogják észrevenni imádottjuk hibáit
Nincs ebben az országban semmi komolyabb probléma:
Szerintem inkább az van, hogy mindenki valami ELLEN és nem mellett szavaz.
Tegyük fel, hogy egy tisztán teljesítményéát tekintve egy idális fasza kormány a 100 pont. Szerintem - érzésre - a Fidesz teljesítménye úgy 40 és - nagy jóindulattal - 60 között mozog átlagban. Végzi a dolgát, irányítja a dolgokat, de nagyon esetlenül, irriátólan, és a versenytársakhoz képest kimutathatóan gyengébb teljesítménnyel. Nagyon elférne a váltás.
Na most az egyszeri ellenzéki kommentelő ezt sokszor úgy éli meg, hogy a Fidesz, az mínusz 100 pont, és ennél már bármilyen ellenzék csak jobb lehet. A kormánypárti meg egyéntől függően mondjuk 40-60-80 pontot adna, és úgy látja, hogy az ellenzéktől még a -100 is eredmény lenne.
A beszélgetés meg az alábbi módon zajlik:
- te nem látod, hogy ez -100?
- ez nem -100, a Gyurcsány, na az volt/lenne a -100!
- szóval szerinted ez 100? Ennyire hülye vagy?
- hol mondtam én, hogy 100? A kreténlibsiknek nem megy a szövegértés?
- inkább a fideszbérenceknek nem megy a matek, ha nekik a 100 a -100!
- nem, inkább a nyugatbérenc libsiknek nem megy a matek, ha Gyurcsány után a Fideszre mondod, hogy -100!
A buta szolgalelkű, gondolkodásra is képtelen emberek soha nem fognak "felébredni"
Inkább azoknak kéne aktivizálni magukat akik nem járnak szavazni, nem akarnak részt venni a magyar nemzet felelőségteljes döntési mechanizmusában...
Ne feeldjük van majd 8 millió szavaó jogú magyar állampolgár, és a fideszre max 3 millióan szavaztak csak, az ellenzékre alig kevesebben.
Hola amaradék 2-3 millió ember?
Én amugy részben megértem, hogy az ellenzék is egy nagy fos, de jelenleg a legfonotsabb a nemzetvezstő Orbánék eltakarítása lenne, utána meg alakulnánaka dolgok.
Ennél ami most van rosszabb ne jöhetne.
Én azokra haragszom amik rühhelik a mostani magyar közállapotokat de basznak el menni szavazni!
"A buta szolgalelkű, gondolkodásra is képtelen emberek"
Mert a neveletlen deviáns tahó, az valamivel értékesebb?
Ha már a neveléselméletnél tartunk, aminek nem hinném, hogy köze lenne a politikai hovatartozáshoz...
Csak már qrva sokszor olvasom ezt a szánalmas, bárgyú szolgalelkű dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!