Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnék egy állásfoglalást,...

Szeretnék egy állásfoglalást, csak olyan közvéleménykutatás jelleggel. Ez normális, szerintetek?

Figyelt kérdés
Kaptam sztk-ba időpontot. 2024.02.01-re. 8 hónap. Jah, és kérték, hogy addig szerezzek be új beutalót, mert a mostani 6 hónap múlva lejár.

2023. jún. 15. 14:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Akkor sorba

#1 nyilván ezt fogom tenni, mert mást nem tudok. De a 30-40 ezer csak a konzultáció, erre jönnek majd a vizsgálatok...

#2 például hol?

#3 lásd #1 + köszönöm havi szinten 300 ezret von le a tb a fizumból, azt hiszem ez nem "állambácsira támaszkodás"!

#4 no comment, sosem szavaztam a fideszre

#5 már jópár éve eljutottunk oda, hogy ezeknél még gyurcsány is jobb volt...

#7 bár az lenne...

#8 ez engem hol érdekeljen? Fizetek havi 300 ezret amiért nem kapok semmit!

#9 és ezt hogyan csinálod. Amikor én kérdeztem, hogy lehet-e, hogy nem fizetek tb-t cserébe nem is kérek semmit, kb körberöhögtek. Pedig ennyi pénzért egy magánbiztosító körbenyalná a hátsómat.

#10 beutalt a háziorvosom gasztroenterológiára.

2023. jún. 15. 16:14
 12/17 anonim ***** válasza:
#11: #1-es vagyok, én iróniának szántam a megjegyzésemet, hogy itt tartunk.
2023. jún. 15. 17:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi magyarok, megvédjük magunnkat... Önmagunktól is.
2023. jún. 15. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
8 vagyok. Nekem az működni szokott, hogy az adott helyen megkérdezem, hogy ha magát a vizsgálatot fizetem, akkor mehet-e gyorsabban, miközben nem kell az orvosok óradíját fizetnem, mert maradok állami ellátásban. Általában belemennek.
2023. jún. 15. 18:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem, nem normális, de sajnos ebbe az irányba megy Magyarország: irány Dél-Amerika: alig működő közszolgáltatások, a gazdagok megfizetik maguknak a magánt (eü., iskola stb.) növekvő társadalmi különbségek és összességéban lemaradó ország.

Argentína 100 éve a világ egyik leggazdagabb országa volt, elkerülték a világháborúk, mégis államcsődből államcsődbe bukdácsol.

2023. jún. 18. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Kellett egy PET CT. TB egy hónap. Fizetős: egy nappal kevesebb...

Sajnos nem csak a tb van leamortizálva.

Vérvizsgálatra a tb rendelő, ahova tartozunk kitalált egy saját nyomtatványt, amit a beutaló orvos "elfelejt" kitölteni. Csak privátba tudunk menni.

2023. jún. 19. 19:11
 17/17 anonim ***** válasza:
16: azért a PET-CT egy elég speciális dolog
2023. jún. 19. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!