Miért nincs normális tájékoztatás a tömegközlekedésben?
A MÁV-nál sok olyan ember dolgozik, aki magasról szarik bele a munkájába. Megtehetik, hiszen nem rúghatják ki őket, mert ilyen nevetséges éhbérért nem találnak a helyükre másik balekot.
#5 A MÁV-nak hiába írsz, 2-3 hónap múlva küldenek egy sablonlevelet, amiben letagadják az egészet. Tapasztalat.
"Biztos, hogy külföldön sem így megy, de ha ezt a gagyi színvonalat szeretném akkor inkább ott dolgoznék."
Persze hogy nem. Párizsban például komplett metróvonalat zárnak le mert ünnep van. És akkor mivel mész? Gyalog, vagy hívhatsz egy taxit, csak arra nem érvényes a jegy.
Muhhhahahha...
békákával jártam úgy, hogy a 20E busznak 85 (!) perc alatt sikerült Újpestről, - tehát nem Káposztásmegyerről - beérnie a Keleti-Pályaudvarhoz.
Vannak kiszámíthatatlan események, - balesetek, dugók, belvárosi pofozkodás, egyebek.
De azt képtelen vagyok megérteni, hogy miért kellett becipelni az embereket a dugó kellős közepébe és akkor (!) öt percenként bombázni őket (mint az értelmi fogyatékosokat) a nyilvánvalóval - ahelyett, hogy az átszállásra alkalmas csomópontok előtt mondják be a lehetőségeket és kialakult helyzetet?
Komolyan elgondolkodtam azon, hogy amikor sikerül leszállnom a buszról, megtapsolom a sofőrt, - aztán mérlegeltem azt is, hogy valójában nem ő volt az értelmi fogyatékos, aki miatt ez a helyzet kialakulhatott...
Persze a fővárosi önkormányzat (érdemben senkit nem érdeklő) kéretlen f@szsága atomóra-pontossággal volt adagolva, - hogy 14 évesen is lehetsz hülye...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!