Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok hogy képzelik...

A liberálisok hogy képzelik el a békét?

Figyelt kérdés

Állandóan azt szajkózzák, hogy a Fideszesek békeötlete rossz.

Akkor ők hogy képzelik el? Egy éve özönlik a sok nyugati fegyver, és nem lett belőle béke. Azt harsogják, hogy győzzök Ukrajna, de nem győz senki se, hiába a sok szállítmány. Özönlenie kell a fegyvereknek 20 évig, és majd 20 év múlva lesz béke?

2023. jún. 14. 22:45
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem előre kár jósolni, nem vagyunk jósok. Amúgy látom jó pesszimista a szemléleted.

Egyenlőre meg kellene próbálni ezt az irányt, hogy területet a békéért. Aztán ha kéri a következő területet, akkor diplomáciai úton rendezni, vagy elmenni a falig.

De elsőnek elmenni a falig, azért mert mi pesszimista módon jósolunk valamit, az butaság. Nagyon nagy butaság!

2023. jún. 15. 13:49
 52/59 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj, hogy ezen már túl vagyunk, a Krím elfoglalásával ezt a területet a békéért kört már lefutottuk, és nem jött be.

Látjuk, hogy kérik a ruszkik a következő területeket.

Tehát most van itt az ideje elmenni a falig.

2023. jún. 15. 15:24
 53/59 anonim ***** válasza:
29%
Akkor mi a magyarázata, hogy a magyar társadalom többsége oroszpárti?
2023. jún. 15. 15:25
 54/59 Molyember ***** válasza:
94%
A magyar társadalom a Fideszt is megszavazta, ezért finoman szólva sem lehet komoly belátási képességgel vádolni. Ha a többség oroszpárti, akkor ennek az okát ugyanott kell keresni, mint a kétharmadét.
2023. jún. 15. 15:29
 55/59 anonim ***** válasza:
15%
Nekem minden ismerősöm, diplomástól 8 osztályosig, szinte mindenki a putyint élteti, meg úgy tartják csak békét csinál Ukrajnában ,mert az ukránok nácik. Amikor kitört a háború, azt hittem idehaza is háború van annyi pezsgőt durrantottak az emberek.
2023. jún. 15. 15:35
 56/59 anonim ***** válasza:
27%

Meg mást se hallani, meg bizonygatják mennyire megérdemlik az ukránok a háborút, halál az ukránra stb stb...

Nekem diplomás ismerőseim is ezt bizonygatják, hogy ma Putyin a béke nagykövete, ő tesz a legtöbbet a világbékéért.

2023. jún. 15. 15:38
 57/59 anonim ***** válasza:
85%
@56 Nekem is van egy-két ilyen retard ismerősöm sajnos
2023. jún. 15. 15:57
 58/59 anonim ***** válasza:
86%
Ez az M1-es, kesmás agymosás eredménye. Folyamatosan ömlik rájuk a putyini propaganda.
2023. jún. 15. 16:26
 59/59 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem sokszor félrértik az oroszpártiságot.

Énm is több helyre beírtam, hogy vesszen Ukrajna, és azt hiszik hogy oroszpárti vagyok. NEM! Igazából mindkettőt gyűlölöm, csak mikor meglátok ilyen ukrán felszopókat, akik nyalják Zelenszki hátsóját akkor a gyomrom kifordul. És mikor beírok nekik, akkor jön az hogy akkor én oroszpárti vagyok. Mert ezek annyira fogyatékosok, hogy még azt se értik hogy rohatul nem kell állást foglalni, írtsák csak egymást! Na ez az álláspont ma azért oroszpárti, mert nem nyalod az ukránok seggét! :D :D :D

2023. jún. 15. 21:39
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!