Mi a véleményetek arról, hogy a kormány rendeletet hozott arról, hogy honvédelmi okokból az ilyen esetekkor, mint a devecseri/kolontári, állami felügyelet alá lehet vonni a károkozó vállalatot?
Ugyanis - szerintem nagyon helyesen - született egy ilyen rendelet. A vezérigazgatónak meg van pofája kifogásolni a gyanúsítását. Szóval mi a véleményetek?
(forrás: [link]
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:50
Kiskapuk mindig mindenhol vannak. Nem kell azért mindjárt ennyire sarkítani!
Valóban példát kell statuálni, de én is úgy gondolom, hogy nem (csak) a vezérigazgató a hibás. Ha hibás is, nem a főhibás. Én a műszaki igazgatót jobban elővenném, mert az ő dolga, hogy ellenőrizze a tározót. Az más dolog, hogy ha tudott róla a vezárigazgató, hogy a tározó fala megomlott, de ezt csak egy hosszadalmas vizsgálat derítheti ki.
Ilywenkor nagyon kell vigyázni, hogy a példa statuálás ne menjen az igazságszolgálktatás rovására, lásd móri rablás.
Ott óriási nyomás volt a bírón, hogy el kell ítélni valakit, erre elítélt olyanokat, akiknek köze nem volt a dologhoz. Amúgy meg személyesen ismerem azt a bírót, állítom hogy a legjobb azországban.
"Kiskapuk mindig mindenhol vannak. Nem kell azért mindjárt ennyire sarkítani!"
kiskapuk igen, de ebben a törvényben semmi nincs arról, hogy mikor, miért. annyi van benne, hogy ha úgy gondolják, akkor lehet. rendelettel. semmi felhatalmazás, elbírálás, ellenvélemény, semmi.
ez nem kiskapu, hanem egy kib@szott nagy ajtó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!