A balos nők általában trágárok?
"Úgy általában a jobboldali emberek kulturáltabbak, jobban tudnak viselkedni, mint a baloldaliak."
Na ez sem semmi állítás. Ez pontosan ugyanaz a véleménybuborék, mint a kérdezőnél: gondolom, minden számodra kedves ismerősöd nagyjából jobbos, a "balosokra" meg főleg akkor asszociálsz, amikor részegen visongó tiniket, káromkodó diáktüntetőket, vagy a tv-ben a pride-ot látod.
Közben a jobboldali statisztikákból elegánsan kifelejted a tipikus futballhuligánokat, az őskonzervatív falusi prolikat, a libsiző, libernyákozó, csicskázó online taplókat, amik nem éppen támasztják alá az állításod.
"Pesten az emberek többsége balos, vidéken jobbos. Plusz ahány normális embert ismerek Pesten, az szinte mind vidékről költözött fel."
És ez nem sztereotípia? :D Ami leírtál, az a sztereotípia definíciója, megfűszerezve a hamis okozat és csúszós lejtő érvelési hibákkal. A számodra szimpatikus emberek általában nem pestiek, a pestiek többsége balos, abból egyáltalán nem következik az, hogy ha látsz egy antipatikus embert Budapesten, akkor ő balos.
De amúgy én nem is ezt mondtam, hanem azt, hogy úgy érvelsz a jobboldaliak kulturáltabb viselkedése oldalán, hogy a nagyvárosi libsi sztereotípiákat behozod, de a tipikus jobbos negatív viselkedésmintákat kihagyod a számításból.
#11 de, kifelejtesz, pl bájer zsótit is, vagy a dildós zsótit, vagy az átlag orbànimádó 1 fogú nyuggereket.
Bár ha a magukat jobbosnak nevezők egyetlen dolga az lenne, hogy csak büdös bunkók az nagyon jó lenne. De sajnos ennél sokkal kártékonyabbak...
Neked nincsenek jobbos ismerőseid, mert te a fideszes komcsikat nevezed jobbosnak, de a kádár rendszer újjáépítésével, állami árszabással, szovjet barátsággal, a legkevésbé sem vagytok jobbosnak nevezhetők.
És mindenkit, aki nem a ti degenerációtokat élteti, balosnak nevezel.
Vidéki vagyok és valóban jobboldali. De ettől még rühellem a Fideszt, amit ezek művelnek az már sok éve túlmegy minden határon.
#17, 18
Megegyezhetünk abban, hogy Bp-n is és vidéken is nagyon sok a bunkó ember. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!