Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosoknak általában nincs...

A balosoknak általában nincs humorérzékük?

Figyelt kérdés
A politikai korrektség és az USA-ból jövő progresszív ideológiák miatt nekem úgy tűnik, hogy a baloldal annyira túlérzékeny lett, hogy nem is lehet már egy jóízű viccet elmondani, mert félő, hogy valaki rögtön megsértődik. A raszizmus, szexizmus, LMBTQ, de lassan már az elhízás is tabutémának számít, tévéműsorokban is csak a nagy elfogadást szabad mondani. Ma már az ilyen Al Bundy szintű poénok nem mehetnének le élő adásban. Pedig annyi jó viccet lehetne mondani ezekkel a témákkal kapcsolatban és kocsma asztalok mellett azért meg is teszik az emberek.

2023. ápr. 23. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom, én szerintetek balos vagyok, mégis imádom a fekete és nem PC humort, amíg az humor.
2023. ápr. 23. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Igazából a kontextus sem mindegy.

Én úgy vagyok vele hogy attol fogadom csak el a rasszista és egyeb vicceket aki magan is tud nevetni. Na ez most a jobboldaliakra pont nem igaz.

A balosoknál sokkal gyakrabban talalkozom önirónikus viccelődéssel.

Ha meg valaki folyton csak tragarkodik az egy ido utan egyszeruen farasztó, ahogyab mondtad is, kocsmaasztal mellett elfér.

De valahogy mindenidők legnagyobb komikus tarsasaga a Monty Python előtudta adni a dolgait úgy hogy ne legyen szandekosan sertő, persze ők a sajat angol kulturajuk hulyesegeit is kiparodizaltak, ettol voltak hitelesek

2023. ápr. 23. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 Szimpatikus és taglátókörű ember lehet az idézet írója.
2023. ápr. 23. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy régi South Park részből idéztem ahol Mr Garrison így nyilatkozott a melegekről. (aztán későbbi részekből kiderült hogy ő is az)

Csak megihletett, hogy kb az egyszeri fidesszavazó is kb így gondolhat nem fidesszavazó polgártársaira.

2023. ápr. 23. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 Lol! Tényleg, most már eszembe jutott. :D
2023. ápr. 23. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Basszus törölték, pedig szerintem aranyat érő comment volt.
2023. ápr. 23. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg tudná linkelni valaki, ha egy oldalon megvan annak a résznek vagy minek a szövege?
2023. ápr. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!