Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek azt hiszik,...

Az ellenzékiek azt hiszik, hogy angolul meg egyéb nyugati nyelveken (pl francia, német) csak Orbán-kritikus tartalamakat lehet olvasni?

Figyelt kérdés

2023. jún. 7. 09:50
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
17) De miért kéne, hogy Meloni vagy bármely EU-s vezető mindenben (pl Ukrajna ügyében) Orbánnal értsen egyet? Az EU nem a Szovjetunió, ahol mindenkinek mindenben egy véleménnyel kellett lennie.
2023. jún. 7. 11:44
 22/31 anonim ***** válasza:
73%

21: az volt az eredeti felvetés, hogy bár Orbánnal egyetértő emberek is vannak külföldön, mégis elsöprően olyan vezetőket választanak Európában, akik nem értenek egyet Orbánnal, és csak mutatóba van egy-kettő, aki közelebb áll hozzá

Vagyis az európaiak nagy többsége nem Orbán-párti.

2023. jún. 7. 11:52
 23/31 anonim ***** válasza:

"az volt az eredeti felvetés, hogy bár Orbánnal egyetértő emberek is vannak külföldön, mégis elsöprően olyan vezetőket választanak Európában, akik nem értenek egyet Orbánnal"

Pontosabban az én eredeti felvetésem az volt, hogy bár valóban a többség nem szimpatizál az orbáni értékekkel, de az elmúlt évtizedben ezek száma nem csökkent, hanem nőtt, ami számomra nagyon aggasztó, Orbánnak viszont pozitív megerősítés.

2023. jún. 7. 13:25
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek száma nem nőtt, csak többet foglalkozik velük a lakájmédia és a propaganda minisztérium, így többnek látszik.

2023. jún. 7. 13:44
 25/31 anonim ***** válasza:
61%

#24, még egyszer: én 15 éve én személy szerint el sem tudtam volna képzelni, hogy Meloni, Trump, Le Pen egyáltalán esélyesen indult volna egy választáson. Most pedig ez a realitás.

Az emberek a világban elégedetlenek, és ilyenkor nyitottabbak lesznek a radikalizmusra, populizmusra. Ez a tendencia sajnos látható, és nem szerencsés, ha nem veszünk róla tudomást.

2023. jún. 7. 13:48
 26/31 anonim ***** válasza:
25: az, hogy te nem tudtad elképzelni, még nem jelenti azt, hogy nem volt lehetséges
2023. jún. 7. 14:40
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem értem, mi a francon vitatkozunk. Emlékeim szerint populista jelöltek nem indultak esélyesen nyugati választásokon mondjuk 10 évvel ezelőtt, most meg egyre több helyen igen. Ez egy aggasztó irány, nem értem, mi ebben a vita tárgya...
2023. jún. 7. 14:43
 28/31 anonim ***** válasza:
Hinni mondjuk a templomban szokás, a valosagban meg tájékozodni kell.
2023. jún. 8. 05:43
 29/31 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek kérdező! Én úgy látom a kérdésed merő személyeskedés, milyen válaszokra számítasz?
2023. jún. 8. 09:05
 30/31 anonim ***** válasza:
En Nyugat Europaban elek, kizarolag nemet hireket hallgatok, olvasok. Orbannak nagyon rossz a hire, es jogosan. Teljesen jol latja az EU Parlament, es sajnos meg nincs olyan törvenyük, hogy Magyarorszagot kizarjak az EU-bol, hogy miert, azt tudjuk. Viszont nagyito alatt van az orszag.
2023. jún. 8. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!