Az ellenzékiek azt hiszik, hogy angolul meg egyéb nyugati nyelveken (pl francia, német) csak Orbán-kritikus tartalamakat lehet olvasni?
21: az volt az eredeti felvetés, hogy bár Orbánnal egyetértő emberek is vannak külföldön, mégis elsöprően olyan vezetőket választanak Európában, akik nem értenek egyet Orbánnal, és csak mutatóba van egy-kettő, aki közelebb áll hozzá
Vagyis az európaiak nagy többsége nem Orbán-párti.
"az volt az eredeti felvetés, hogy bár Orbánnal egyetértő emberek is vannak külföldön, mégis elsöprően olyan vezetőket választanak Európában, akik nem értenek egyet Orbánnal"
Pontosabban az én eredeti felvetésem az volt, hogy bár valóban a többség nem szimpatizál az orbáni értékekkel, de az elmúlt évtizedben ezek száma nem csökkent, hanem nőtt, ami számomra nagyon aggasztó, Orbánnak viszont pozitív megerősítés.
Szerintem ezek száma nem nőtt, csak többet foglalkozik velük a lakájmédia és a propaganda minisztérium, így többnek látszik.
#24, még egyszer: én 15 éve én személy szerint el sem tudtam volna képzelni, hogy Meloni, Trump, Le Pen egyáltalán esélyesen indult volna egy választáson. Most pedig ez a realitás.
Az emberek a világban elégedetlenek, és ilyenkor nyitottabbak lesznek a radikalizmusra, populizmusra. Ez a tendencia sajnos látható, és nem szerencsés, ha nem veszünk róla tudomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!