Az ellenzékiek miért örülnek annak, ha betiltják a Bibliát?
Facen a reakciók a felvilágosult, értelmiségi polgároktól:
"Helyes! Nem is iskolába való, 6-14 éves gyerekeket hülyíteni vele."
"Nem tiltották be, csak visszatették a helyére a könyvtárba a Mein kampf és Mao Vörös könyvecskéje mellé."
"Ha létezik igazán káros, messze túl sok befolyással rendelkezõ könyv, amiért nem lenne kár, az a Biblia"
"helyes. végre egy jó döntés."
"Na végre! Jó az irány!"
"Végre valami hasznos az amerikai iskolarendszerben"
S most akkor csak a leglájkoltabb top kommentekből válogattam.
"Facen a reakciók a felvilágosult, értelmiségi polgároktól"
Facebookon, aki értelmiséginek tartja magát, az nem szokott kommentelni...
A Facebookon főleg a munkásosztály alsó-középosztály tagjai kommentelnek, azok is főleg alpári személyeskedő vagy vicceskedő stílusban.
A valódi értelmiségi az más felületeken és főleg személyesen szokott vitázni a politikáról és leginkább kulturáltan.
1.
Pedig a prájd videókon is sok nyakörves embert láttam!
A válaszadók közül hárman is megindokolták. Mi a kérdés?
Nem kell velük egyetértened, ők így gondolják.
Nem csak vallás, több 1000 év tanítása van benne, ami megalapozta Európát kulturálisan, történelmet nem tudom, hogyan lehet értelmezni enélkül, vagy egyáltalán megérteni a társadalom másik 50%-át. Tanítani annyit kell róla nagyjából, hogy van és a többit annak, akit érdemes, akit érdekel, mert mondjuk tudni akar a világról valamit, persze, most a gyármunkásnak nincs rá szüksége, valóban.
Oké, én elfogadom, ha valakinek más a véleménye, de az is biztos, hogy soha nem fogok olyan kurzusra szavazni, aki ezen a véleményen lévő embereket képviseli. Ha a jelenséget nem is értettem meg, hogy ez miért ennyire örömteli, azt igen, hogy miért van 2/3-on a Fidesz, ilyen véleménybuborék mellett valahogy a s.ar is Michelin csillagos fogás.
Tudom, a buta jobbágy fideszeseknek annyira fontos a biblia, hogy ott hazudnak, csalnak, lopnak, ahol csak lehet.
Biblia helyett inkább:
- Tudományos gondolkodás
- Logika tantárgy
- Gyakorlati erkölcstan
- Propaganda ismeret és védekezés
- Szervezés és vezetés
- Döntés tudománya és még sok más, életre felkészítő gyakorlatias tantárgy kellene.
Tudom, hogy a fideszes csőcselék annyira buta, hogy fel sem fogja a fentiek jelentőségét.
Ostoba csőcselék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!