Szereti maga a mi nagy, bölcs vezérünket?
Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 16:45
A kérdező szavazást indított:
igen kitartok mellette a halálomig!
Igen, birkaként követem őt mindvégig!
utálom mert egy hazaáruló!
Azt is utálom aki szereti!
23 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nem szeretem de gyurcsányt még jobban utálom. Akkor mégis őt szeretem ha nem akarom helyette vissza a gyurcsány családot és barátaikat ?
2/13 anonim válasza:
Nem szeretem,viszont a fidesz az egyetlen igaz párt.
3/13 anonim válasza:
"Nem szeretem de gyurcsányt még jobban utálom. Akkor mégis őt szeretem ha nem akarom helyette vissza a gyurcsány családot és barátaikat ?"
Honnan jön ez az agyhalál, hogy ha nem a Fidesz nyeri a választást, akkor automatikusan Gyurcsány kerül a helyére?
4/13 anonim válasza:
6: honnan jönne? A KESMA elmagyarázta, a morzsi meg bevette. Ennyi.
5/13 anonim válasza:
Gyurcsány jelenleg a legerősebb ellenzéki párt vezetője.
Honnan jön ez az agyhalál hogy ha egyszer sikerül leváltani a fideszt akkor a legerősebb ellenzéki pártnak és az párt elnökének nem lesz döntő szava az új kormányban ?
6/13 anonim válasza:
8) hogy lenne a legerősebb?a fővároson kívűl nincs mérhető támogatottsága.
7/13 anonim válasza:
Klári mama felemelte már a béreket? 🤔
8/13 anonim válasza:
Akkor melyik a legerősebb ? A többinek szinte nincs is mérhető támogatottsága :))))
9/13 anonim válasza:
A Kádár rendszert szidják, de az összes hibájával élhetőbb volt mint ez kettéosztott ország amiben most élünk.
10/13 anonim válasza:
Orbán a nemzetrontó!
Orbántól BÁRKI jobb lenne!
Orbánt már mindenhonnan kivágták, az országot totál hazavágta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!